Sons of Anarchy Vest for Michael, Franklin and Trevor
Автор:
KingMod
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
981.84 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_007_d_uni.ytd, uppr_diff_023_d_uni.ytd, uppr_diff_027_d_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
160
Всього завантажень: 160
Унікальних завантажень: 62
-
yadi.skЗавантажити
Теперь ты можешь побыть частью SAMCRO!
SAMCRO — аббревиатура материнского чаптера «Sons of Anarchy» (Sons Of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original) в Чарминге (США)
Этот мод включает:
.Логотип \"Redwood Original\" на передней части.
.Логотип \"Sons of Anarchy\" на задней части.
.Перекрашенную охотничью жилетку
*Вам понадобится OpenIV, чтобы установить этот мод.
*Жилетка заменяет Brown Woven Shooting Vest. Вы можете найти его в аммуниции, в разделе верхняя одежда и применить для всех персонажей.
Рекомендовані файли
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

149
12 MB
14 вересня 2024
GTA 5

Hooded puffer vest для MP Female
Мод Hooded puffer vest для GTA 5 пропонує вашому персонажу модний жилет з капюшоном. Цей елемент одягу забезпечує комфорт і стиль, ідеально підходячи для прохолодних днів у Лос-Сантосі. Інструкція з встановлення всередині архіву. ...

38
17 MB
20 вересня 2024
GTA 5

Bloods Vest для MP Male
Мод Bloods Vest для GTA 5 додає новий елемент екіпірування для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою відомої банди Bloods, дозволяє виразити свою приналежність до цієї кримінальної групи та підкреслити свою готовність до вуличних боїв. ...

28
3 MB
20 вересня 2024
GTA 5

Cartel Vest для MP Female
Мод Cartel Vest для GTA 5 додає новий елемент екіпірування для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою картелю, дозволяє виразити свою приналежність до потужної кримінальної організації та підкреслити готовність до небезпечних операцій. ...

94
6 MB
20 вересня 2024
GTA 5

The Lions Cartel Vest для MP Male
Мод The Lions Cartel Vest для GTA 5 додає новий елемент екіпірування для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою картелі «The Lions», дозволяє виразити свою приналежність до могутньої кримінальної організації та підкреслити готовність до ...

28
3 MB
20 вересня 2024
GTA 5

MOB Vest для MP Male
Мод MOB Vest для GTA 5 додає новий елемент екіпіровки для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою MOB, дозволяє виразити свою приналежність до впливової кримінальної групи та підкреслити готовність до небезпечних операцій. Мод вносить дод...

26
3 MB
20 вересня 2024
GTA 5

Reapers Vest для MP Male
Мод Reapers Vest для GTA 5 додає новий елемент екіпіровки для персонажів. Цей бронежилет, прикрашений символікою банди Reapers, дозволяє виразити свою приналежність до цієї небезпечної групи та підкреслити готовність до вуличних битв. Мод вносить до...

67
3 MB
19 жовтня 2024
GTA 5

Kinzie (Saints Row Gat Out of Hell)
Kinzie (Saints Row Gat Out of Hell) [Add-On Ped] 1.0 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Рухомий скелет; Аддон. Приємної гри.

35
5 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

622
7 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

73
17 MB
30 жовтня 2024
GTA 5

Franklin's Island Mansion v1.0
Franklin's Island Mansion [Menyoo] 1.0 для GTA 5. Привіт, хлопці, я побудував свій перший особняк. Сподіваюся, вам сподобається чудовий вид на горизонт. Щодо телепортів, то ви можете легко переміщатися на транспортних засобах. Сподіваюся, скоро з'я...

278
4 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
14 листопада 2024
GTA 5

Donk Camo Chevrolet Impala (Franklin's Buffalo Replace)
Це проста зміна текстури гарної donk Impala. Я зробив це для моєї особистої гри, замінивши Franklin's Buffalo, але ви можете замінити будь-який автомобіль. Оригінальна модель створена: tigbel Заміна: Buffalo2 Особливості: Інтер'єр з екранами ...

92
28 MB
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

446
19 MB
19 грудня 2024
GTA 5

Ford F150 Need For Speed Тюнінг
Ford F150 Need For Speed Tuning для GTA 5. Ford F-150 Need For Speed Tuning — це спеціальна модель пікапа, створена для участі у гоночних змаганнях. Вона має унікальний зовнішній вигляд, який відрізняється від стандартної моделі F-150. На цій версі...

177
26 MB
Коментарі 0