Level System For Offline! [.NET] 1.5
Автор:
R_S
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
102.09 Кб
Завантажено:
Завантажень:
110
Всього завантажень: 110
Унікальних завантажень: 30
-
Пароль на архів: libertycity
-
yadi.skЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Скрипт добавляет, в одиночный режим систему уровней, на подобии той, что в GTA Online, только здесь повышение уровня зависит от количества времени, которое вы играете.
Рекомендуемые файлы
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

588
7 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

71
17 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

436
19 MB
19 грудня 2024
GTA 5

Ford F150 Need For Speed Тюнінг
Ford F150 Need For Speed Tuning для GTA 5. Ford F-150 Need For Speed Tuning — це спеціальна модель пікапа, створена для участі у гоночних змаганнях. Вона має унікальний зовнішній вигляд, який відрізняється від стандартної моделі F-150. На цій версі...

175
26 MB
10 лютого 2025
GTA 5

Honda Civic 1.5 VTEC
Honda Civic 1.5 VTEC для GTA 5. Honda Civic 1.5 VTEC має сучасний і динамічний дизайн, який привертає увагу на дорозі. Його гладкі лінії та аеродинамічна форма надають автомобілю спортивного вигляду. Передня частина автомобіля виділяється виразною ...

238
32 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

150
8 kB
9 березня 2025
GTA 5

Reshade Preset For Quantv - UniT's Electric Neon Preset v1.4
Reshade Preset For Quantv — UniT's Electric Neon Preset . 1.4 Покращте графіку FiveM за допомогою безкоштовного пресету Electric Neon для QuantV. Він відрізняється яскравими неоновими кольорами, чіткими деталями та кінематографічним виглядом, що по...

19
79 MB
17 грудня 2023
GTA 5

Adidas оригінал з ландшафтного телокса yureplache або add-ont / five / rage mp / for franklinsh
Adidas Originals Ozweego Celox - це новий погляд на культовий серіал Озвего, який поєднує ностальгічні нотки 90 -х років із сучасними технологіями. Ці кросівки - це гармонійне поєднання м'яких ліній та об'ємних форм, створюючи унікальний і впізнаван...

74
12 MB
12 вересня 2024
GTA 5

Mini AK-47 YUSP/FITITSH 1.5
Особливості: без прикладу; Подовжений магазин; Повністю анімований; Робоча колізія; 4K текстури. Інструкція по встановленню всередині архіву. ...

136
31 MB
18 вересня 2024
GTA 5

(РС2) Кольт М16А1 1967 р. Модель 1.5
Модель MOD (RS2) Colt M16A1 1967 для GTA 5 додає класичної вогнепальної зброї, яка стала символом військової історії. Ця автоматична гвинтівка відрізняється її надійністю та впізнаваною конструкцією, яка пов'язана з епохом 1960 -х років. Інструкції...

21
22 MB
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

143
12 MB
6 листопада 2024
GTA 5

Realistic Lighting & Reflections ENB for NaturalVision Evolved 1.0
Realistic Lighting & Reflections ENB для NaturalVision Evolved 1.0 для GTA 5. Ідеально підходить для всіх, хто хоче отримати більш реалістичне освітлення та відблиски. ENB створено для [пресету Medium NVE ENB], ви також можете спробувати його ...

588
3 kB
12 листопада 2024
GTA 5

Face Pack for MP Male
Цей мод замінює всі текстури облич кастомних персонажів GTA Online. На скріншотах ви можете побачити майже всі варіанти нових облич. Все зроблено в хорошій якості! Встановлення: Закинути файли за шляхом mods/update/x64/dlcpacks/mppatchesng...

144
18 MB
19 листопада 2024
GTA 5

Reshade RTGI and ENB preset for NVE - hardex GTA VI Realism 1.0
Всім привіт, ось новий пресет для GTA 5, сподіваюся, він вам сподобається! Звичайно, це не зовсім реалістичний пресет, але є пресети і гірше enb + reshade для GTA 5. Пресет reshade — трохи змінює колірну гаму в грі. Заздалегідь встановлені enb зі ст...

337
8 MB
Коментарі 1