Crash Bandicoot T-Shirt for Franklin final
Автор:
slimkane
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
590.16 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_004_a_uni.ytd
Завантажено:
Завантажень:
81
Всього завантажень: 81
Унікальних завантажень: 53
-
yadi.skЗавантажити
Особенности данной футболки:
- Текстуры хорошего качества;
- Багов не замечено.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

161
12 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

204
8 kB
8 січня 2025
GTA 5

Набір світшотів BAPE для Франкліна та чоловіка MP
Зануртеся у світ вуличного одягу з модом "BAPE Sweater pack for Franklin & MP Male" для GTA 5. Цей мод додає до гри стильні та яскраві світшоти від відомого бренду BAPE, дозволяючи вашому персонажу виділятися на вулицях Лос-Сантоса з унікальним...

75
46 MB
4 квітня 2024
GTA 5

«Planta Rosa» Classic T-Shirt [MP Male]
Мод «Planta Rosa» Classic T-Shirt для GTA 5 представляє собою стильні класичні футболки, які додають в гру нотку лаконічного стилю і унікальності. Інструкція по установці всередині архіву. ...

46
2 MB
12 травня 2024
GTA 5

2020 Nissan GT-R NISMO Need for Speed: Heat
2020 Nissan GT-R NISMO Need for Speed: Heat для GTA 5. Nissan GT-R NISMO для гри Need for Speed: Heat 2020 року має яскраву та агресивну зовнішність. Автомобіль має унікальний дизайн з гострими кутами та динамічними лініями. Бампери, спойлер і дода...

50
39 MB
18 травня 2024
GTA 5

Mitsubishi Lancer Evolution IX Kenji Need for speed Carbon
Mitsubishi Lancer Evolution IX Kenji Need for speed Carbon для GTA 5. Mitsubishi Lancer Evolution IX Kenji з гри Need for Speed: Carbon — це модифікований автомобіль, який виділяється своїм агресивним та спортивним зовнішнім виглядом. Автомобіль ос...

91
13 MB
26 травня 2024
GTA 5

1969 Nissan Fairlady Z Need For Speed Hot Wheels Versio
1969 Nissan Fairlady Z Need For Speed Hot Wheels Versio для GTA 5. Особливості: Кузов та інтер'єр автомобіля HQ; Налаштовуваний (вихлопна система номерного знака на передньому бампері); Розбиване скло; Робочі циферблати; Робоче рульове ...

66
6 MB
11 червня 2024
GTA 5

Ford Bronco 1980 SAPD Final
Ford Bronco 1980 SAPD Final для GTA 5. Ford Bronco 1980 SAPD — це позашляховик від компанії Ford, випущений в 1980 році. Він має потужний і масивний зовнішній вигляд, з квадратними формами та міцною конструкцією. На моделі SAPD можуть бути встановл...

55
16 MB
24 липня 2024
GTA 5

Пресет у стилі Need For Speed: Most Wanted
Need For Speed Most Wanted 2005 Graphics/Piss filter Reshade Preset 1.0 Дана модифікація, зробить графіку GTA 5, у стилі культової гри Need For Speed: Most Wanted. Приємної гри.

43
6 kB
1 серпня 2024
GTA 5

Ford Crown Victoria (CVPI) Need For Speed Hot Pursuit (SCPD)
Ford Crown Victoria (CVPI) Need For Speed Hot Pursuit (SCPD) для GTA 5. Ford Crown Victoria (CVPI) в Need For Speed Hot Pursuit (SCPD) — це поліцейський круїзер з класичним дизайном. Автомобіль має традиційні чорно-білі смуги та мигалки на даху. Ві...

90
32 MB
12 серпня 2024
GTA 5

Mercedes-Benz R 400 4Matic 2016 Final
Mercedes-Benz R 400 4Matic 2016 Final для GTA 5. Mercedes-Benz R 400 4Matic 2016 — це комфортабельний і розкішний автомобіль сімейства Mercedes-Benz, який вирізняється стильним та елегантним дизайном. Передня частина автомобіля має масивний і поту...

366
20 MB
14 серпня 2024
GTA 5

Lisa Rockstar Cropped for MP
Lisa Rockstar Cropped for MP Female 1.0 Особливості: Якісна модель; Хороші текстури; Підходить для MP; Рухливий скелет. Приємної гри.

107
2 MB
22 вересня 2024
GTA 5

Mercedes-Benz S65 Final Edition 2019
Mercedes-Benz S65 Final Edition 2019 для GTA 5. Цей автомобіль має розкішний та потужний зовнішній вигляд. Він має елегантні лінії кузова, характерні для моделей Mercedes-Benz, а також спортивні елементи дизайну, що роблять його більш агресивним і ...

1.2K
55 MB
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

670
7 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

74
17 MB
Коментарі 0