Online Random Events for Single Player v1.2
Автор:
PlasticTangerine
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
75.98 Кб
Завантажено:
Завантажень:
682
Всього завантажень: 682
Унікальних завантажень: 116
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
drive.google.comЗавантажити
Online Random Events for Single Player — данные мод переносит случайные события и миссии из GTA Online в одиночный режим GTA 5.
ОСОБЕННОСТИ:
— Случайные задания.
— Есть задания сбора ящиков, заказные убийства, грабеж грузовиков, контрабанда автомобилей и специального транспорта. Для каждого из этих событий есть несколько различных вариантов.
— События и задания отмечены на карте.
— События помечаются звуковым сигналом.
— Многие параметры настраиваются в INI.
КАК ИСПОЛЬЗОВАТЬ:
Случайные события помечаются специальной иконкой на карте и звуковым оповещением. Просто езжайте к месту события.
Рекомендуемые файлы
27 січня 2025
GTA 5

Більше грошей з пішоходів v1.4
Цей скрипт додає реалістичності в економіку GTA V, збільшуючи суми грошей, які пішоходи скидають при пограбуванні. Тепер випадкові перехожі матимуть при собі більш значні суми, а ви зможете налаштувати параметри під свої вподобання. Основні можливо...

37
6 kB
4 лютого 2025
GTA 5

Окуляри Cartier для Франкліна
Цей мод додає різноманітні сонцезахисні окуляри Cartier для Франкліна, пропонуючи різні кольори на вибір. Проблеми: Немає Шлях встановлення: x64v.rpfmodelscdimagesstreamedpeds_players.rpfplayer_one Важливо: Переконайтеся, що у вас також встано...

65
10 MB
14 лютого 2025
GTA 5

Пізня осінь та зимова атмосфера
Цей мод замінює рослинність гри за замовчуванням на мертві та зів'ялі рослини, створюючи атмосферу пізньої осені або зими. Це не погодний мод, але він забезпечує свіжу сезонну зміну для тих, хто втомився від постійного літнього вигляду. Сумісніс...

50
146 MB
27 травня 2024
GTA 5

Acura ssx tip-s від меча мистецтво onlin
ACURA CSX TYPE-S МЕЧНИЙ АРТ ОНЛАЙТ для GTA 5. Acura CSX Type-S є представником відомого світу Honda в Росії. Онлайн -прототип «Меч -мистецтво» додає елементи уяви та стилю, створюючи унікальний вигляд. Сучасний дизайн включає різкі лінії, динамічні...

116
41 MB
7 жовтня 2024
GTA 5

Hyundai Tucson 2019 v1.2
Hyundai Tucson 2019 [Replace] 1.2 для GTA 5. Версія v1.2: Оновлено деякі матеріали; Виправлено проблему з нерестом; Виправлено передню панель; Виправлено наклейки; Додайте свої логотипи, надписи або стікери. Особливості: Інтер'єр ...
23 жовтня 2024
GTA 5

EYE2EYE ReShade preset for NVE and QuantV v2.0
"EYE2EYE" ReShade preset for NVE and QuantV 2.0 для GTA 5. Це моя перша спроба внести графічну модифікацію в гру, представивши "EYE2EYE", полегшений попередньо встановлений режим зміни відтінку, який я створив з метою підвищення різкості зображення...

613
7 MB
25 жовтня 2024
GTA 5

Swiss Paint for TheVinch's AirWolf
Swiss Paint for TheVinch's AirWolf (Camo, Red and the US Army 1st Air Cavalry) 1.3 Ця модифікація додасть нові покрасочні роботи для бойового вертольота. Сток тут: The AirWolf movie . Приємної гри. ...

73
17 MB
31 жовтня 2024
GTA 5

Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE)
Cinemalive Lite A Reshade for Natural Vision Evolved (NVE) Дана модифікація додасть новий решейд для Natural Vision Evolved (NVE), який трохи покращить графіку. Приємної гри.
5 листопада 2024
GTA 5

Sp5der Set For Franklin
Текстури від: Я Модель худі: @2K Modding https://sl.gta5-mods.com/player/sp5der-pullover-hoodie конвертовано для Франкліна: @Y9XQ МОДЕЛЬ ДЛЯ ШТАНІВ Є В НАШОМУ ДИСКОРДІ В НИЖНІЙ ЧАСТИНІ ОПИСУ!!! Фотографії від: Я Оригінальна модель худі MP Male : ...

149
12 MB
9 листопада 2024
GTA 5

Anylevel Ford F450 Single cab on JTX Forged wheels
Anylevel Ford F450 Single cab on JTX Forged wheels для GTA 5. Ford F450 Single Cab на дисках JTX Forged має неймовірно потужний і значний зовнішній вигляд. Його масивні розміри та міцний кузов роблять його видатним на дорозі. Нові колісні диски JTX...

434
84 MB
9 листопада 2024
GTA 5

Chevrolet K30 single cab Dually on JTX Forged wheels
Chevrolet K30 single cab Dually on JTX Forged wheels для GTA 5. Chevrolet K30 одиночна кабіна Dually на дисках JTX Forged — це потужна та значна вантажівка, що поєднує в собі функціональність і стиль. Його зовнішній вигляд відрізняється захоплюючою...
22 листопада 2024
GTA 5

blms Darc Preset for QuantV
blms Darc Preset for QuantV для GTA 5. Заздалегідь встановлене Darc ReShade призначене для різних погодних умов, включаючи нейтральні, ясні, дуже сонячні, похмурі, затягнуті смогом і туманні дні. Особливості: Кольорова гамма; Ясність; глиби...

445
19 MB
12 грудня 2024
GTA 5

2005 BMW M3 E46 v1.2
2005 BMW M3 E46 v1.2 для GTA 5. Особливості: Доповнення, сумісність з FiveM, altV та RAGEMP; Анімований люк (Hold H); HQ інтер'єр / екстер'єр; HQ пороги та рамки дверей / капот / багажник; HQ диски та 3D шини; 3D двигун, багажник та хо...
19 грудня 2024
GTA 5

Ford F150 Need For Speed Тюнінг
Ford F150 Need For Speed Tuning для GTA 5. Ford F-150 Need For Speed Tuning — це спеціальна модель пікапа, створена для участі у гоночних змаганнях. Вона має унікальний зовнішній вигляд, який відрізняється від стандартної моделі F-150. На цій версі...

177
26 MB
11 лютого 2025
GTA 5

L.A RTX ReShade Preset for QuantV
L.A RTX ReShade Preset for QuantV Final Гей, перш за все, я хотів би подякувати всім, хто спробує мій 4-й пресет Reshade, який я зробив безкоштовно. Це не підвищить ваш fps, але може знадобитися деякий час, оскільки це напівважкий пресет, створени...

170
8 kB
Коментарі 1