Grand Theft Auto V: San Andreas [ALPHA] v0.1
Автор:
GTA IV:SA team, GTARandom, Arthur Lopes
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
655.33 Мб
Завантажено:
Завантажень:
2K
Всього завантажень: 2052
Унікальних завантажень: 718

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Dvar Game

Igor Tretyakov

Матвей Дягилев

Kakalumda
Biga5181

Sanya161RU

Vladimir_P
BPEMEHHO_HETY
dubel

Ничего личного

alexnik197
yuriyvaz2109

Xavier_1995
Lafs777

Ковбой
kacta10
lmfar
panda23

osmanas

tachionic
Colin McRae

Kozarenko

Dr_Ziegler62
Ще ніхто не оцінив файл
-
7 березня 2024grand-theft-auto-v-san-andreas-alpha-v0_1709831463_336771.rar
-
mega.nzЗавантажити
Это конверт карты из San Andreas в Grand Theft Auto V.
Вся карта сконверчена для FiveReborn.
Но пропсы не все из-за лимитов.
Авторы:
GTA IV:SA team — версия для GTA IV
GTARandom — полный конверт
Arthur Lopes — конверт Лос Сантоса
Рекомендовані файли
1 січня 2025
GTA 5

SIXvibes (Grand Theft Auto VI)
SIXvibes для GTA 5. Пресет візуального стилю Grand Theft Auto 6 для ReShade Дякуємо за вашу підтримку завдяки якій ми можемо поділитися цим преміум-модом безкоштовно для всіх вас :) ...

246
1 kB
26 лютого 2025
GTA 5

Форт Карсон з GTA San Andreas
Форт Карсон у Сенді-Шорс для GTA 5 Форт Карсон з GTA: San Andreas тепер доступний у Сенді-Шорс. Єдина дорога, що веде до міста, проходить через прибережну зону відпочинку Сенді-Шорс, розташовану біля будинку Тревора. Це не остаточна версія карти, і...

58
536 MB
19 лютого 2024
GTA 5

2020 Porsche Panamera Grand GT 971 [доповнення]
2020 Porsche Panamera Grand GT 971 [доповнення]. 3D Модель від: Formacar Design Car. Перетворити та редагувати: Vakilla. Особливості: Працюйте всі двері; Працюйте всі вогні; циферблат та стереодисплей автомобіля; Параметри фарби; Внутр...
669
31 MB
12 березня 2025
GTA 5

Seat Leon Cupra 2020 Sunroof
Це Seat Leon Cupra 2020 Sunroof, який я зібрав для GTA 5. Це можна використовувати в FiveM або Singleplayer. Не редагуйте цю модель! Установка [Add-On]: Перетягніть «cupra1» у: Grand Theft Auto Vmodsupdatex64dlcpacks. Перейдіть до Grand The...
278
24 MB
12 березня 2025
GTA 5

Seat Leon 2012 Blood
Це Seat Leon 2012, який я зібрав для GTA5. Це можна використовувати у FiveM або Singleplayer. Не редагуйте цю модель! Встановлення [Add-On]: Перетягніть "seatl" до: Grand Theft Auto Vmodsupdatex64dlcpacks. Перейдіть до Grand Theft Auto Vmod...
94
22 MB
12 березня 2025
GTA 5

Skoda Octavia 2003
Це Skoda Octavia 2003, яку я зібрав для GTA 5. Це можна використовувати у FiveM або Singleplayer. Не редагуйте цю модель! Встановлення [Add-On]: Перетягніть та киньте "e63amg" у: Grand Theft Auto Vmodsupdatex64dlcpacks. Перейдіть до Grand T...
105
4 MB
7 листопада 2024
GTA 5

Porsche 911 Turbo S 992 2021 [Add-On / FiveM / AltV] V 1.1
------------------------------------------------------------------------- Porsche 911 Turbo S 992 (2021) ------------------------------------------------------------------------- Базова модель: CSR 2 Повне редагування та конвертація: Aero Auto ...

1.4K
97 MB
6 листопада 2023
GTA 5

Opel/Vauxhall Corsa C (2000) значки для Maxwell Asbo
Значки Opel/Vauxhall Corsa C (2000) для Maxwell Asbo. текстів є в HD. Зараз у машині є реальні значки життя. Встановлення: також включений у файл readme (німецька, полірування та англійська) файли розміщують у файлах c:/програму (x86/rocksta...

70
3 MB
9 листопада 2023
GTA 5

Статус капітального ремонту для Майкла
Перетворення шафи Франкліна для роботи з Майклом. Цей мод замінює майже всі топ -шафи Майкла на перероблену або текстуровану версію одягу Франкліна. Цей мод був зроблений з основною історією на увазі, і (хоча це можливо) призначений для використанн...
290
264 MB
2 грудня 2023
GTA 5

Пакет графічного трійника LV для MP Mal
Привіт. Я створив графічний трійник Louis Vuitton для чоловіків -депутатів. Як встановити / використовувати: Одиночний програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and drop files here: Grand Theft Auto V/x64v.rpf/models/cdimag...

121
10 MB
7 грудня 2023
GTA 5

Пакет Graphic Tee Vlone для MP Mal
Пакет vlone Graphic Tee Привіт. Я створив vlone пакет графічного трійника для чоловіків MP. Включає 25+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати Один програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and dr...

72
12 MB
10 грудня 2023
GTA 5

Пакет графічного трійника помсти для чоловіків -депутата
Пакет графічного трійника помсти. Привіт. Я створив Помста Пакет графічного трійника для чоловіків -MP. Включає 25+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати одиночний програвач: Openiv; Увімкнути "Редагувати режим";...

64
25 MB
12 грудня 2023
GTA 5

Пакет Графічного трійника Амірі для чоловіків -депутата
Привіт. Я створив amiri пакет графічного трійника для чоловіків MP. Включає 15+ різні текстури для MP Male. Як встановити / використовувати Одиночний програвач: OpenIV; Увімкнути "Редагувати режим"; Drag and drop files here:Grand Thef...

78
15 MB
6 січня 2024
GTA 5

Honda Civic 1997 модифікований (EK7)
Honda Civic 1997 модифікований (EK7) для GTA 5 Особливості: Аспекти продуктивності; високоякісний інтер'єр; високоякісна модель; руки тримаються на кермі; Поворотне колесо можна повернути. Встановлення ADDON: Розмістіть папку "MX...

541
25 MB
8 січня 2024
GTA 5

Графічний трійник Palm Angels (MP Male)
Привіт. Я створив набір текстур одягу від Palm Angels для чоловічого багатокористувацького персонажа. Включає 25+ різних текстур для персонажа. Як встановити/використовувати? Гра з одноразовим гравцем: Встановити та відкрити OpenIV; Увімкнути...

71
33 MB
Коментарі 5