Masks from GTA Online [TBOGT]
Автор:
Jean Oliveira & Ac.Amir
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.89 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
...d... 0 30-06-14 15:42 to playerped.rpf, suse_003_u.wdr, suse_004_u.wdr, suse_005_u.wdr, suse_006_u.wdr, suse_007_u.wdr, suse_008_u.wdr, suse_009_u.wdr, suse_010_u.wdr, suse_diff_003_a_uni.wtd, suse_diff_004_a_uni.wtd, suse_diff_005_a_uni.wtd, suse_diff_006_a_uni.wtd, suse_diff_007_a_uni.wtd, suse_diff_008_a_uni.wtd, suse_diff_009_a_uni.wtd, suse_diff_010_a_uni.wtd, to playerped.rpf
Завантажено:
Завантажень:
338
Всього завантажень: 338
Унікальних завантажень: 85
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
drive.google.comЗавантажити
Данные маски вы могли видеть в GTA Online, но теперь они есть и в GTA IV TBOGT, маски сидят очень хорошо, нет косяков и багов.
Рекомендовані файли
3 березня 2024
GTA 4

Анніс Савстра
У оновленні GTA Online Doomsday Heist нарешті з'явився модель Анніса Савестра для вулиць Сіберті Сіті! Доступні дві версії: Базова модель з крилами та деталями запасів та оригінальною налаштованою версією Widebody. ...

30
10 MB
4 березня 2024
GTA 4

Капачський кінець
Canis Terminus-це 4-дверний позашляховик від GTA Online, що додається в оновлення магазину Chop. ім'я spavna: terminus. Особливості: запечена навколишня оклюзія; робоче кермо; блискав; власний конфлікт; кружки бруду. Інструкції ...

72
6 MB
12 липня 2024
GTA 4

Fathom FR36
Мод Bring the FR36 з оновлення The Chop Shop (GTA Online) переносить цей автомобіль на вулиці Ліберті-Сіті. Було докладено багато зусиль, щоб плавно інтегрувати машину в трафік міста. Мод включає в себе правильне накладання бруду і специфікацій, рів...

29
2 MB
31 серпня 2024
GTA 4

Karin Asterope GZ
Asterope GZ з оновлення GTAO The Chop Shop. Цей автомобіль заснований на Toyota Camry XV30, одному з найпопулярніших автомобілів на дорогах Нью-Йорка. В GTA IV не було аналога цьому автомобілю, що є упущенням. Тепер можна заповнити цю прогалину. Ав...
2 лютого 2025
GTA 4

LCPD Valkyrie
Валькірія з GTA Online, адаптована для служби в підрозділі LCPD. Натхненний гелікоптерами NYPD Huey та поліцейським гелікоптером з GTA III.

18
901 kB
19 лютого 2024
GTA 4

Ніко Белллік у стилі GTA 5
Я помітив, що ніхто особливо не зробив Ніко в стилі GTA V для GTA IV і не вирішив, що це варто зробити. Зараз у Ніко є зелені очі, густіша зачіска та вдосконалений одяг. Зміни : Текстура головки взята з моделі, а верхній одяг взята з моделі NIS...
10 березня 2025
GTA 4

FPS Boost for GTA 4
Даний мод намагається зменшити кількість лагів і робить ваш геймплей приємнішим та плавнішим. Дає приріст FPS на 10-15 одиниць. Мод ще буде доопрацьовуватися. (Оновлено 0.0.2) З'явилася 2 версія мода на оптимізацію GTA 4 (0.0.3). Для зовсім слабких...
27 квітня 2024
GTA 4

GTA 5 Nagasaki Shotaro
GTA V Nagasaki Shotaro to IV Особливості: Якісна модель; Хороші текстури; Правильне розташування гравця; Підтримує основні функції гри. Приємної гри. ...

28
5 MB
13 травня 2024
GTA 4

GTA 5 Obey 9F (+Cabrio)
GTA V Obey 9F (+Cabrio) Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Робочі компоненти; Робоча оптика; Підтримує основні функції гри. Приємної гри. ...

32
4 MB

25
379 MB
26 січня 2025
GTA 4

GTA VC: Nextgen Edition Font Fix
Це мод, який відновлює класичні шрифти в GTA Vice City Next-Gen Edition. Будь ласка, створіть резервну копію ваших файлів перед заміною. Особлива подяка команді Revolution Team. Шрифти з VC Rage Classic ...
1 лютого 2025
GTA 4

Класичні іконки карти для GTA VC Nextgen Edition
Цей мод відновлює стиль міток з класичної версії GTA VC. Встановлення: Перетягніть blip.wtd до pc/textures Будь ласка, зробіть резервну копію ваших файлів перед заміною. Особлива подяка Revolution Team! ...

157
438 kB
31 січня 2025
GTA 4

GTA Vice City Next Gen Edition Weapon Patch [1.1]
Перш за все, дякуємо Revolution Team , які надали нам справжню Definitive Edition для GTA Vice City Через обмеження GTA 4, деякі види зброї, такі як (Katana, Tec 9, Machete, тощо) відсутні в GTA Vice City The Nextgen Editon. Тому, нарешті, ми по...
8 лютого 2025
GTA 4

HD 2K скін-пак Recep Ivedik для GTA Vice City NextGen Edition
Цей мод додає високоякісний 2K скін Recep Ivedik для GTA Vice City NextGen Edition , який ідеально вписується в атмосферу гри. Вимоги: OpenIV необхідний для встановлення моду. Кроки: Відкрийте OpenIV та оберіть GTA IV Windows ....
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
Коментарі 0