Grand Theft Auto: The Ballad Of Gay Tony 7Works Trailer
Автор:
7Works
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
107.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
452
Всього завантажень: 452
Унікальних завантажень: 271
Ще ніхто не оцінив файл
Рекомендовані файли
12 липня 2024
GTA 4

ALI Timecyc
Цей графічний мод для GTA IV нагадує ENB, але насправді ним не є. Мод являє собою лише файл timecyc.dat, який змінює освітлення та атмосферні ефекти в грі. Він сумісний з усіма патчами, включно з доповненнями The Ballad of Gay Tony (TBoGT) і The Los...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
20 травня 2024
GTA 4

Beta Perseus Dress Shirt and Tailored Suit Pants for Niko Bellic
Чарівні сорочки давно були виставлені в Perseus з моменту випуску, в пластиці, в коробках, дражнили вас своїм різноманітним виглядом як реквізит у всіх інтер'єрах цих ігор, і знову, у Ballad of Gay Tony, коли Тоні пакує свої речі, щоб покинути місто...

193
17 MB
14 січня 2025
GTA 4

Karin Vivanite [Addon / Replace / Moving Steering Wheel / LQ]
Karin Vivanite — це гібридний мінівен із п'ятьма дверима, що з'явився у Grand Theft Auto Online в рамках оновлення The Chop Shop. Він поєднує в собі елементи різних популярних моделей, пропонуючи гравцям унікальний дизайн та функціональність. ...

24
4 MB
17 лютого 2024
GTA 4

Відсутність зерни в предметах
Відсутність деталізації в об'єктах для GTA 4 втомився від цих потворних гранульованих предметів, коли вони з’являються на великій відстані? Ну, це, ймовірно, допоможе вам виправити проблему. Що він робить і як це працює? Усі предмети, які раніше з...

285
55 kB
2 квітня 2024
GTA 4

Pegassi Torero з гудінням крізь Nizoel | La Sex
Pegassi Torero XO -це двоповерховий гіперкар, представлений в оновленні злочинних підприємств для Grand Theft Auto Online. Ім'я spavna: torero2. Особливості MOD: запеченим навколишнім оклюзією; Рухове кермо; тремтячий вихлоп і блок двигуна;...

79
6 MB
8 квітня 2024
GTA 4

Albania cavalcade HL Humowing Stering Nizoel | La Sex
Albany Cavalcade XL-це 4-дверний розкішний позашляховик, який з'явився в Grand Theft Auto Online, доданий в оновлення магазину Chop, випущеного 11 січня 2024 року. Особливості: запечена навколишня оклюзія; робоче кермо; тремтячі витяжні т...

104
4 MB
27 квітня 2024
GTA 4

Pegassi Zentorno [Moving Steering Wheel | LQ Interior]
Pegassi Zentorno — двомісний гіперкар, представлений у Grand Theft Auto V та Grand Theft Auto Online в рамках оновлення High Life Update, що вийшло 13 травня 2014 року. Ім'я спавна: zentorno. Особливості: Запечена оклюзія; Робоче кермо; Ш...

125
2 MB
14 липня 2024
GTA 4

Луїс Лопес - Бета куртка з червоною футболкою
Цей мод являє собою куртку персонажа Луїса Лопеса з бета версії гри, як на фотографії при виборі гравця в GTA IV. Встановлення: Потрібно перекинути всі файли за шляхом: Grand Theft Auto IVTBoGTpcmodelscdimagesplayerped.rpf Примітка: Якщо ...

106
5 MB
17 липня 2024
GTA 4

Summer - Shirtless Niko Bellic & Swimwear
У Ліберті-Сіті спекотне літо, і наш улюблений Ніко Беллік готовий викупатися в сумнівних громадських басейнах міста. Даний мод дозволяє нашому головному герою Grand Theft Auto IV Ніко Белліку переодягнутися в літній варіант одягу для купального сезо...
17 липня 2024
GTA 4

Перчатки для Нико Беллика
Ця модифікація дозволяє повернути рукавички з Бета версії Grand Theft Auto IV для Ніко Белліка. У папці з файлами є цілих 7 кольорів для рукавичок. Встановлення моду дуже просте: Потрібно перекинути всі файли за шляхом Grand Theft Auto IVpcmod...

205
6 MB
17 липня 2024
GTA 4

Бета одяг для Менні, Плейбоя Х та Романа
Представляю вашій увазі модифікацію, яка замінює одяг сюжетних персонажів з Grand Theft Auto IV на одяг з Бета версії гри. Що замінено?: У Менні одяг замінено на більш світлий, а саме синій спортивний одяг, як показано на екрані завантаження. ...
7 серпня 2024
GTA 4

Urban Tapes 2.0
Urban Tapes 2.0 — це мод, орієнтований на гіперреалізм для Grand Theft Auto IV, заснований на варіанті War Tapes з Battlefield Saga. Містить: Версія EFLC; Оновлені постріли; Реалістичні рикошети; Новий Shot2; Нові трассера; Звук мініга...

151
12 MB
10 серпня 2024
GTA 4

HD Weapon Icons
Цей мод змінює абсолютно всі значки зброї, будь то GTA IV або EFLC, на інші, набагато кращої якості Кредити RollY за створення цих іконок. Я підтримав створення кольорових іконок на основі іконок, створених ним. Установка: Зброя: Відкрийте...
18 серпня 2024
GTA 4

Три нові футболки для Ніко
Невелика модифікація для GTA 4, яка замінює футболки під курткою, які продаються в російському магазині. Ось вони 3 красеня: Пучий, Муфлон і звичайно ж... Хом'ячок Вони без проблем відображаються під час геймплею та кат сценах. Установка: ...
Коментарі 7