Visual Vehicle Spawner
Автор:
Michael Jackson
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.10 Кб
Завантажено:
Завантажень:
10.9K
Всього завантажень: 10913
Унікальних завантажень: 3136

Гість

John Ram
pwq

Гість
Minecomp
abo alzoz

Гість

Гість

Гість

Гість

Сергей Середенко
Данилка Нечипаренко

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
EvilCheesyPotato

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
k0les0
binbin
Andriy7890
TCPTCT
Roman_Turboss

automan

roman27rus

Chel555
Tab97

FaiLer

StreetBoy

tomilovsenya

AlexandeRR

augustin32
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
letitbit.netЗавантажити
Этот спавнер машин для GTA 4 работает во всех версиях GTA 4 (IV, TBoGT, TLaD). Для создания автомобиля вам понадобится мышка. И кстати говоря эксклюзивные автомобили из эпизодов тоже включены в спавнер.
Управление:
Что бы открыть окно спавна автомобилей, нажмите сочетание клавиш: Ctrl + Shift + F1. Управление осуществляется как мышкой, так и кнопками W и S, для перемещения и F для выбора автомобиля. Правый и левый Ctrl, закрыть и открыть двери у автомобиля. В общем смотрите видео.
Установка:
Устанавливать в папку scripts
Видео мода:
Рекомендовані файли
30 грудня 2023
GTA 4

Tae tass і gabled unlochked
Чудова модифікація на тему байкера. цей мод: додає до ігрової моделі мотоциклів із додаткового епізоду "Загублений і проклятий" (Angel, Hexer, Lycan, Nigyblade, Revenant, Wolfbane), навмисно розрізані на розробники; перетворює Ніко в Джонні К...
5 січня 2024
GTA 4

Обладнання монстрів
Дуже сильний пікап з величезними колесами, або іншими словами - бег. С т. Сех і Вся, КТО ОКАЙТСЯ НАХ ПУТІВ). все працює, всі параметри спостерігаються. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV. Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкр...

34
468 kB
11 січня 2024
GTA 4

Реалістичний король Мод Паск
Без перебільшень шикарний контент-пак для GTA 4. Заміна приблизно 90 вигаданих транспортних засобів у грі. Від простих легковиків, спорткарів і мотоциклів до службових автомобілів. Також є катери і вертольоти (реально існуючі аналоги). Мод тако...
18 січня 2024
GTA 4

Вихлоп для герцогів
Американські маски мають великі обсяги двигуна та хороша потужність, і тому цей мод змінює вихлопну систему в герцогах. Під час перемикання передачі витяжки плескають і дають полум'я не спаленого палива. Чим вище оберти, тим сильніший бавовна, затон...

130
107 kB
10 березня 2025
GTA 4

FPS Boost for GTA 4
Цей мод намагається зменшити кількість лагів і робить ваш геймплей приємнішим і плавним. Дає приріст FPS на 10-15 одиниць. Мод ще буде допрацьовуватися. (Оновлено 0.0.2) З'явилася 2 версія моду на оптимізацію GTA 4 (0.0.3). Для вже слабких ПК Ско...
25 травня 2024
GTA 4

Fathom FR36 [Addon / Replace / Moving Steering Wheel / 16 Liveries / LQ]
Особливості: Addon та Replace версії; Адаптація до Moving Steering Wheel; 16 розмальовок. Інструкція по встановленню всередині архіву.

61
11 MB
21 грудня 2024
GTA 4

Шини та деталі авто у HQ
Високоякісні текстури, створені за допомогою AI, для шин, фарбування та інших деталей автомобілів. Оновлення в 4 рази для кількох карт, завдяки чому автомобілі виглядають реалістичніше та красивіше. Використання покращених оригінальних текстур, а не...

55
81 MB
5 січня 2025
GTA 4

Liberty Rush
Насолоджуйтесь десятками покращень, відновленим контентом і +8 новими сценаріями руху! Що оживить гру різноманітнішим контентом. Знамените чорне таксі Bellic Enterprises тепер можна побачити в Broker and Dukes! (Ця послуга працює цілодобово. На задн...
10 лютого 2025
GTA 4

Покращені оригінальні номерні знаки для Nextgen Edition
Привіт, геймери! Ділюся своєю спробою відтворити номерний знак GTA Vice City для Vice City Next-Gen Edition . Я намагався зробити його максимально наближеним до оригіналу. Я не експерт з Photoshop, тому, якщо ви можете покращити його, я також до...
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
22 лютого 2025
GTA 4

HQ інтер'єри для всіх транспортних засобів
Цей мод збільшує роздільну здатність і деталізацію всіх інтер'єрів транспортних засобів у GTA IV. Тільки для любителів оригінальної гри. Настійно рекомендується використовувати V HQ Vehicle interiors від jacell. Мод HQ Vehicle interiors також...
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
1 березня 2025
GTA 4

ГеліПатч для VC: Nextgen Edition v1.1
Перш за все дякуємо команді Revolution , яка надала нам справжнє остаточне видання GTA Vice City. Цей невеликий патч виправляє деякі проблеми з літальними апаратами та додає нові, що раніше відсутні, вертольоти. Патч включає: Hunter з можли...
Коментарі 7