American Museum of Natural history & Broadway Textures
Автор:
hellya2011
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
6.58 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
metbanns_mh06.wdr, new_met_mh6.wtd, ts_building02_dc9.wtd
Завантажено:
Завантажень:
535
Всього завантажень: 535
Унікальних завантажень: 128
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.euЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Данная модификация(ретекстур) заменяет стандартные текстуры музея, который расположен рядом с центральным парком.
Рекомендуемые файлы
15 лютого 2025
GTA 4

HBRa3 з Call of Duty Advanced Warfare [IV/EFLC]
Ця модифікація додає до GTA:IV та Episodes from Liberty City унікальну зброю з гри Call of duty Advanced warfare. Зброя має покращені характеристики та чудово вписується в геймплей. Особливості: Високоякісні текстури та моделі. Збільшений ур...

16
6 MB
19 січня 2025
GTA 4

IV Reshade для ICEnhancer 3.0 Natural
IV RESHADE 1.0 — це кастомний Reshade -профіль, створений спеціально для ICEnhancer 3.0 DayL Version . Мод покращує візуальну якість гри, додаючи нові графічні ефекти та покращуючи загальну атмосферу. Вимоги: ICEnhancer DayL; Reshade. ...
18 листопада 2024
GTA 4

www.crime.net v0.0.2
Цей мод додає до гри нові сторінки Інтернету. Але це не просто зображення ... Це повністю функціональний Darknet з величезною кількістю функцій. , щоб не зіпсувати враження гри, заходьте і переконайтеся самі! Якщо ви не розумієте жодної функціо...
11 січня 2024
GTA 4

Реалістичний король Мод Паск
Без перебільшень шикарний контент-пак для GTA 4. Заміна приблизно 90 вигаданих транспортних засобів у грі. Від простих легковиків, спорткарів і мотоциклів до службових автомобілів. Також є катери і вертольоти (реально існуючі аналоги). Мод тако...
1 лютого 2024
GTA 4

Справжні дорожні знаки Нью -Йорк
Справжні дорожні знаки Нью-Йорка для GTA 4 Цей мод змінює внутрішньо-ігрові дорожні знаки на прототипи від реального Нью-Йорка. Майже всі дорожні знаки на шосе замінюються. Це буде третім офіційним випуском, ця версія включає LOD та оновлює кільк...

421
29 MB
3 лютого 2024
GTA 4

Кращий мод крові - поліпшення текстури крові
Набір яскравіших та соковиті текстури крові, які в кілька разів перевершують оригінал і додають хоча б певної різноманітності похмурі кольорові палітру гри. виглядає чудово, бордова кров. Встановлення: Копіювати fxprojtex.wtd та pedmage.wtd fi...

473
2 MB
17 лютого 2024
GTA 4

Відсутність зерни в предметах
Відсутність деталізації в об'єктах для GTA 4 втомився від цих потворних гранульованих предметів, коли вони з’являються на великій відстані? Ну, це, ймовірно, допоможе вам виправити проблему. Що він робить і як це працює? Усі предмети, які раніше з...

283
55 kB
20 травня 2024
GTA 4

КОПАС МАСУРУВАННЯ НІКО БЕЛЛІК - ЧАСТИНА Перша
"Ви пропонуєте, що я ебаний поліцейський? Я думав, що ти будеш знати краще, ніж це". Частина Перша маскування поліцейських, Уніформа поліції, що-небудь для Ніко Белліка, що містить стандартний поліцейський Lowr, сорочку з довгим рукавом та кап...

197
18 MB
10 серпня 2024
GTA 4

HD Значки зброї
Цей мод змінює абсолютно всі піктограми зброї, будь то gta iv або eflc, для інших значно кращої якості кредити Rolly для створення цих ікон. Я підтримав створення кольорових ікон на основі ікон, створених ним. Встановлення: зброя: Відкрити...
19 листопада 2024
GTA 4

Різноманітність та кольорокорекція текстур осені (Включаючи LOD)
Цей мод являє собою перероблену та покращену версію оригінального мода Autumn Vegetation Textures від BisonSales. Автор мода врахував недоліки оригінальної версії, додавши реалістичності осінньому лісу та збільшивши різноманітність текстур дерев. ...

110
167 MB
24 листопада 2024
GTA 4

Smell Swell Lightning McQueen
Мод для GTA 4 основан на внешности Молнии Маккуина из книги «World of Cars» до того, как его спонсором стал Rust-Eze. Модификация заменяет один из автомобилей в игре на Молнию Маккуина в его первоначальном виде, когда его спонсором была компания Sme...

7
370 kB
1 лютого 2025
GTA 4

Класичні іконки карти для GTA VC Nextgen Edition
Цей мод відновлює стиль міток з класичної версії GTA VC. Встановлення: Перетягніть blip.wtd до pc/textures Будь ласка, зробіть резервну копію ваших файлів перед заміною. Особлива подяка Revolution Team! ...

117
438 kB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

2
5 MB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
1 березня 2025
GTA 4

ГеліПатч для VC: Nextgen Edition v1.1
Перш за все дякуємо команді Revolution , яка надала нам справжнє остаточне видання GTA Vice City. Цей невеликий патч виправляє деякі проблеми з літальними апаратами та додає нові, що раніше відсутні, вертольоти. Патч включає: Hunter з можли...
Коментарі 1