Back to the future + Hill Valley
Автор:
Zabashtik, Sersorroza, BTTF92
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
71.32 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
base.ide, base.img, base.wpl, bios.ide, bios.img, bios.wpl, clock.ide, clock.img, clock.wpl, diner1.ide, diner1.img, diner1.wpl, eastb.ide, eastb.img, eastb.wpl, handling2.dat, ig_jimmy.wdd, ig_jimmy.wft, ig_jimmy.wtd, m_y_porient_01.wdd, m_y_porient_01.wft, m_y_porient_01.wtd, pole.ide, pole.img, pole.wpl, supergt.wft, supergt.wtd, vehicles2.ide, vehicles2.img, wests.ide, wests.img, wests.wpl
Завантажено:
Завантажень:
3.1K
Всього завантажень: 3156
Унікальних завантажень: 510

Гість
Lezginchik

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Робзи Графинкс

Гість

Гість
samoubizha228

Гість

Гість

Гість

Гість
Nosferatu

Dima Mister 13

automan

RayanCooper

IMG Tool 2.0

PTAHA17

GTAlex

Lyohha

sauron890

Journey10

SergeDV

Trabi

VadosZ

Irokez

ganic

ProtoMaxim

tiak13085

orBllitS

vladislav87

polivin emil
Zabashtik

Aurek

iTz_XG4М3R

KONFLIKT
Nellsen
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Мод для таких же поклонников фильма назад в будущее как и я)В сборке находится сам мод перемещения, перенесенная мною моделька Дока из GTA SA и сам Хилл Вэлли.Также включены Delorean 1-3, которые ничего не заменяют, а ставятся отдельно, delorean 2 с функцией полета)На скринах все видно)
Рекомендовані файли
20 травня 2024
GTA 4

КОПАС МАСУРУВАННЯ НІКО БЕЛЛІК - ЧАСТИНА Перша
"Ви пропонуєте, що я ебаний поліцейський? Я думав, що ти будеш знати краще, ніж це". Частина Перша маскування поліцейських, Уніформа поліції, що-небудь для Ніко Белліка, що містить стандартний поліцейський Lowr, сорочку з довгим рукавом та кап...

207
18 MB
11 січня 2024
GTA 4

Реалістичний король Мод Паск
Без перебільшень шикарний контент-пак для GTA 4. Заміна приблизно 90 вигаданих транспортних засобів у грі. Від простих легковиків, спорткарів і мотоциклів до службових автомобілів. Також є катери і вертольоти (реально існуючі аналоги). Мод тако...
27 квітня 2024
GTA 4

GTA 5 Nagasaki Stratharo
Gta v nagasaki startaro to iv функції: Модель якості; хороші текстури; Правильне розташування гравця; підтримує основні функції гри. Приємна гра. ...

28
5 MB
31 серпня 2024
GTA 4

Karin Asterope GZ
Asterope GZ з оновлення GTAO The Chop Shop. Цей автомобіль заснований на Toyota Camry XV30, одному з найпопулярніших автомобілів на дорогах Нью-Йорка. В GTA IV не було аналога цьому автомобілю, що є упущенням. Тепер можна заповнити цю прогалину. Ав...
7 жовтня 2024
GTA 4

Met Police 2004 Astra Mk4
Класичний Vauxhall Astra Mk4, який використовувався як IRV у поліції Метрополітен з 1999 по 2004 рік. Кілька автомобілів використовуються і сьогодні у складі підрозділу Safer Transport Command. Також був помічений у низці телевізійних виступів, вклю...

19
5 MB
21 грудня 2024
GTA 4

Шини та деталі авто у HQ
Високоякісні текстури, створені за допомогою AI, для шин, фарбування та інших деталей автомобілів. Оновлення в 4 рази для кількох карт, завдяки чому автомобілі виглядають реалістичніше та красивіше. Використання покращених оригінальних текстур, а не...

49
81 MB
14 січня 2025
GTA 4

Karin Vivanite [Addon / Replace / Moving Steering Wheel / LQ]
Karin Vivanite — це гібридний мінівен із п'ятьма дверима, що з'явився у Grand Theft Auto Online в рамках оновлення The Chop Shop. Він поєднує в собі елементи різних популярних моделей, пропонуючи гравцям унікальний дизайн та функціональність. ...

24
4 MB
15 січня 2025
GTA 4

CZ75 з TLaD
CZ75 з доповнень EFLC GTA IV. Тепер не потрібно завантажувати ці версії, щоб просто постріляти зі зброї. Повністю оригінальний конверт CZ75 без змін та втручань з оригінальної папки гри The Lost and Damned. Цей мод представляє собою заміну пістолет...

21
16 MB
31 січня 2025
GTA 4

GTA Vice City Next Gen Edition Weapon Patch [1.1]
Перш за все, дякуємо Revolution Team , які надали нам справжню Definitive Edition для GTA Vice City Через обмеження GTA 4, деякі види зброї, такі як (Katana, Tec 9, Machete, тощо) відсутні в GTA Vice City The Nextgen Editon. Тому, нарешті, ми по...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

4
5 MB
28 лютого 2025
GTA 4

GTA Vice City Stories HD Remastered Loading Screens
GTA Vice City Stories HD Remastered Loading Screens для GTA 4 Цей мод замінює оригінальні екрани завантаження та фонове зображення головного меню в GTA Vice City: The Nextgen Edition на нові ілюстрації з GTA Vice City Stories . Встановлення: ...
Коментарі 5