Luis trukfit jacket
Автор:
Kaevlad
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
7.85 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
uppr_diff_000_a_u.png, uppr_normal_000, uppr_spec_000.png
Завантажено:
Завантажень:
278
Всього завантажень: 278
Унікальних завантажень: 53
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Как и обещал вторая версия куртки для Луиса из оригинальной четверки. Мод, заменит куртку Луиса на 2 реально существующие фирмы Trukfit. Текстуры отличного качества, перерисовал bump - карту для корректного отображения текстур, и в архив положил две карты блеска для курток (с блестящими рукавами и без).
Просьба максимально оценить данный мод, и если действительно понравится, буду рад продолжить работу в этом направлении.
Рекомендовані файли
26 листопада 2024
GTA 4

Luis L. Jacket
Мод «Luis L. Jacket» для GTA 4 представляє собою унікальну куртку, натхненну стилем Луїса Лопеса, одного з головних персонажів гри.

17
318 kB
26 листопада 2024
GTA 4

RJWP Jacket
Мод «RJWP Jacket» для GTA 4 додає в гру стильну куртку, що ідеально підходить для холодних ночей в Ліберті-Сіті.

7
557 kB
26 листопада 2024
GTA 4

GR Jacket's
Мод «GR Jacket's» для GTA 4 змінює текстури та колір трьох курток, які можна придбати в першому магазині одягу в грі.

16
416 kB
27 листопада 2024
GTA 4

FL Jacket
Модифікація FL Jacket для GTA 4 змінює текстуру куртки головного героя, пропонуючи три нові варіанти кольорів.

35
387 kB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
Коментарі 2