Камуфляжный костюм "Горка"
Автор:
DayZ SA, Riot-MH
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
9.26 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
lowr_007_u.wdr, lowr_diff_007_a_uni.wtd, lowr_diff_007_b_uni.wtd, lowr_diff_007_c_uni.wtd, lowr_diff_007_d_uni.wtd, uppr_009_u.wdr, uppr_diff_009_a_uni.wtd, uppr_diff_009_b_uni.wtd, uppr_diff_009_c_uni.wtd
Завантажено:
Завантажень:
741
Всього завантажень: 741
Унікальних завантажень: 129
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Камуфляжный костюм "Горка"
- Заменяет куртку и штаны Нико. Вполне можно носить с другими элементами гардероба ГГ.
- Модель и текстуры высокого качества, использованы карты нормалей и спекуляр.
3 варианта рисунка:
1. КК "Горка Е"
2. КК "Горка Е" с вставками кам.ткани типа "Партизан"
3. КК "Горка Е" с вставками кам.ткани типа "СС-Осень"
Рекомендовані файли
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

211
18 MB
29 листопада 2023
GTA 4

Alfa Romeo 8C R-Flex
Alfa Romeo 8C R-Y у камуфляжному кольорі для GTA 4-це модифікація, яка надає італійському спортивному автомобілю ще унікальніший та агресивний вигляд. Цей автомобіль вже відомий своїми спокусливими лініями та потужним двигуном, а версія камуфляжу р...

8
2 MB
27 січня 2024
GTA 4

Джейсон Стенем - Великий Тслотс Паск
Велика колекція нового одягу для Джейсона Стетхема. Існує багато зображень, придатних для атмосфери гри. Майже весь оригінальний одяг був замінений, а багато нових додано. Щоб переглянути весь одяг, вам знадобиться тренер. Я рекомендую використовув...
3 березня 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Essentials
Vice City: Next Gen Edition Essentials — це пакет модифікацій для GTA Vice City: Next Gen Edition , розроблений для покращення оригінального моду від Revolution Team. Цей мод містить оновлені звуки та текстури, забезпечуючи більш витончений досвід,...
Коментарі 8