Fashion for Luis v1
Автор:
angahjee
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
12.60 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
playerped.rpf
Завантажено:
Завантажень:
3.6K
Всього завантажень: 3670
Унікальних завантажень: 541
39175

Гість

Гість

BIONICLEover112

Гість

Гість

Гість

Fast 4242

Alexey LS
DENKAZOR

StogZ

Vella
unit2015

emexD
2 pacnigga

M1k13
Yesterday

Crytek38

pLaYa

sidji vs gta

orBllitS

Артём

DH Dimon

DmXLite

the_GAVRON_rus

werffgdls;

Asher Forrester

kizat12

GAZ1998

loybleid

WiZUAL

maksimka848

Kartel

Bobby

vladislav87

Mikle Alten
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
depositfiles.comЗавантажити
Fashion for Luis v1 - новая одежда для Луиса. В пак входят:
10 видов обуви - 37 текстур
3 новых брюк - 10 текстур
3 новые рубашки - 17 текстур
Установка:
Файл playerped.rpf из архива поместить в PC/models/cdimages, подтвердить замену.
Рекомендовані файли
9 серпня 2024
GTA 4

2023 Tesla Model Y V1
2023 Tesla Model Y V1 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Свої налаштування; Підтримує основні функції гри; Робоча оптика. Приємної гри. ...

55
5 MB
26 листопада 2024
GTA 4

Luis L. Jacket
Мод «Luis L. Jacket» для GTA 4 представляє собою унікальну куртку, натхненну стилем Луїса Лопеса, одного з головних персонажів гри.

17
318 kB
10 березня 2025
GTA 4

FPS Boost for GTA 4
Цей мод намагається зменшити кількість лагів і робить ваш геймплей приємнішим і плавним. Дає приріст FPS на 10-15 одиниць. Мод ще буде допрацьовуватися. (Оновлено 0.0.2) З'явилася 2 версія моду на оптимізацію GTA 4 (0.0.3). Для вже слабких ПК Ско...
20 травня 2024
GTA 4

Beta Perseus Dress Shirt and Tailored Suit Pants for Niko Bellic
Чарівні сорочки давно були виставлені в Perseus з моменту випуску, в пластиці, в коробках, дражнили вас своїм різноманітним виглядом як реквізит у всіх інтер'єрах цих ігор, і знову, у Ballad of Gay Tony, коли Тоні пакує свої речі, щоб покинути місто...

198
17 MB
14 жовтня 2024
GTA 4

GTA Vice City Rage malibu alpha version now available for VC Rage Public beta 1.1 and VC Rage Classic beta 4
У цьому моді Malibu Club ви побачите, як педи танцюють і насолоджуються атмосферою клубу, тож все виправлено дуже близько до повної версії. Цей мод тепер доступний для vc rage beta 1.1 і vc rage classic beta 4 ОНОВЛЕНО: 1) Виправлено проблему зни...
19 січня 2025
GTA 4

2018 Tesla Model 3 Високої Якості V1
Tesla Model 3 — це електричний седан, відомий своїм мінімалістичним дизайном та вражаючою дальністю ходу на одному заряді. Він пропонує передові технології автопілота та високу продуктивність, роблячи його популярним вибором серед любителів екологіч...

14
7 MB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
31 березня 2025
GTA 4

Colorful Cars for Vice City Nextgen Edition
Цей мод додає більше кольору у світ Vice City, перетворюючи всі автомобілі на яскраві та живі кольори. Вулиці міста тепер виглядають ще більш жвавими, сяючи неоновими вивісками та вуличними ліхтарями, створюючи атмосферу справжнього нічного мегаполі...
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

213
18 MB
17 грудня 2024
GTA 4

Mitsubishi Lancer Evolution X
На диво жвавий спортивний седан для тих, хто прагне не лише втамувати спрагу швидкості, а й отримати максимальне задоволення від керування. За швидкісними показниками та маневреністю Mitsubishi Lancer Evolution X легко перевершує більшість представл...

47
2 MB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
Коментарі 5