Самый большой взрыв в GTA4 - Сто копеек разом!
Автор:
Enterius (Liberty Streets)
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
700 байт
Завантажено:
Завантажень:
81
Всього завантажень: 81
Унікальних завантажень: 38

mihail76

89042257263

MyWorld
polo
zlooy455

генабякин
yuriyvaz2109

deniiiisko

Mental † Suicide

Мафиози
Robert_The_producer

damfor

BrunoPogo

IIIDreamerIII
2B-Bee

My Dog

unrealMEGO

zheka4009

IMG Tool 2.0

SLON1936

Trabi

andrysokol
Andrey_na_zazike

AlterMann

Cool-man

Юрий Клинских

d1g1t4t0r

GAZ1998

NotOkay69

DshGamess

MR. P O Z I T I V E

Костя 3

Hurricane
lobkov ilya

Mixa1999

T.I.N.R.I.O.N

Rastamanasta

mg197

Pic-nic

Max Jonson

Sanek1996.ru

DimikVRN

GeForce007

lehi4
removed

Dr_Ziegler62

Desiz la peste
slash174a
D.E.X.T.E.R.

BL-
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
Рекомендовані файли
27 листопада 2023
GTA 4

Ferrari f50 le r
Ferrari F50 LE-R-це шедевр автомобільного дизайну, який призначений для того, щоб дати гравцям відчуття справжньої свободи та сили. Цей автомобіль практично терпить дух італійської автоіндустрії прямо в самому центрі міста Свободи, забезпечуючи непе...

15
4 MB
30 січня 2024
GTA 4

Рослинні текстури - вегатів
Цей мод замінює текстури рослинності. На деревах ви навчитесь рідними березами. Приємно бачити подібного в Свободі. Вони виглядають дуже добре. Десь червоні дерева нагадують теплий початок осені, і десь гаряче квітуче літо. Для більш реалістичної ро...

243
28 MB
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з The Ballad of Gay Tony (Timecycle та VisualSettings)
Цей мод я хотів залити ще давно — майже 3 роки тому, але не наважувався і ідея лежала на поличці з тих пір. І ось, вирішив завантажити, раптом кому потрібно буде. Так, це простенька заміна парочки файлів, але зате з'являються візуальні відмінності в...
17 червня 2024
GTA 4

Скін Військової Поліції для Declasse
Цей скін являє собою вініл військової поліції РФ, стилізований під голландську військову поліцію. Сам скін не мій, я лише його переробив. (вибачаюсь за коряві моменти, скін робив поспіхом) Інструкція по встановленню знаходиться в самому файлі. ...

11
842 kB
7 липня 2024
GTA 4

Покращені текстури для Ніко Белліка
Мод покращує оригінальну текстуру обличчя для Ніко Белліка. Модифікація для гри GTA 4 призначена для покращення зовнішнього вигляду персонажа Ніко Белліка, роблячи його модель виразнішою та більш реалістичною. Ця модифікація замінює стандартне облич...
17 липня 2024
GTA 4

Бета одяг для Менні, Плейбоя Х та Романа
Представляю вашій увазі модифікацію, яка замінює одяг сюжетних персонажів з Grand Theft Auto IV на одяг з Бета версії гри. Що замінено?: У Менні одяг замінено на більш світлий, а саме синій спортивний одяг, як показано на екрані завантаження. ...
9 вересня 2024
GTA 4

Annis Euros X32
Один з найкультовіших спортивних автомобілів 90-х і матеріал для фапу багатьох підлітків того часу готовий правити дорогами Ліберті-Сіті. Euros X32 з оновлення GTAO Bottom Dollar Bounties доступний у двох варіантах колісних дисків: перший має той са...

37
5 MB
31 січня 2025
GTA 4

GTA Vice City Next Gen Edition Weapon Patch [1.1]
Перш за все, дякуємо Revolution Team , які надали нам справжню Definitive Edition для GTA Vice City Через обмеження GTA 4, деякі види зброї, такі як (Katana, Tec 9, Machete, тощо) відсутні в GTA Vice City The Nextgen Editon. Тому, нарешті, ми по...
10 лютого 2025
GTA 4

Полегшена місія пожежника для VC: Nextgen Edition
Поки ентузіасти роблять неофіційний патч, я спробував виправити пожежника своїми руками і мінімальними знаннями. Пройшов 12 рівнів пожежника на другому острові, на самому початку гри. Щоб потрапити на другий острів на самому початку потрібно взяти б...
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
20 лютого 2025
GTA 4

Хабарі поліцейським для GTA VC: Nextgen Edition
Тільки для GTA Vice City Nextgen Edition! Цей мод додає хабарі поліцейським, як в оригінальній GTA Vice City. Хабарі розташовані на тих самих місцях, що й в оригінальній грі. При активації хабаря у вас заберуть 1 зірку. Встановлення: Розпак...
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
12 березня 2025
GTA 4

Невелика виправка для катсцен з Кортезом
Цей текстурний мод видаляє текстуру пальми разом з горщиками в катсценах місіях Кортеза, бо був косяк з тим, що Томмі проходив крізь пальму... Так само бокали та їхню текстуру я на власний розсуд замінив їм текстурою, бо їхня прозорість не мала конт...
10 серпня 2024
GTA 4

HD Weapon Icons
Цей мод змінює абсолютно всі значки зброї, будь то GTA IV або EFLC, на інші, набагато кращої якості Кредити RollY за створення цих іконок. Я підтримав створення кольорових іконок на основі іконок, створених ним. Установка: Зброя: Відкрийте...
24 листопада 2024
GTA 4

Albany Cadge
Мод для GTA 4 під назвою Albany Cadge продовжує тенденцію конвертацій автомобілів з Max Payne 3. Цього разу представляється Albany Cadge, назва якого походить від текстур, використаних для цього седана на базі Cadillac Seville в Max Payne 3. Ви мож...

21
5 MB
Коментарі 10