A touch of reality ENB V1.0
Автор:
Serrano30600
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
12.06 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
coronas.wtd, effects.wtd, skydome.wtd, stipple.wtd, timecyc.dat, timecyclemodifiers.dat, timecyclemodifiers2.dat, timecyclemodifiers3.dat, timecyclemodifiers4.dat, visualSettings.dat
Завантажено:
Завантажень:
421
Всього завантажень: 421
Унікальних завантажень: 56
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.ruЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Довольно неплохой ENB для GTA IV.
Этот ENB для высоких и средних ПК (на моем стареньком ноуте почти без тормозов).
Идет на 1.0.4.0 патче, на других версиях не проверялось.
Рекомендуемые файлы
18 грудня 2024
GTA 4

Impression ENB
Impression ENB — це ENB-мод, створений з метою покращення візуального сприйняття гри, складений з декількох інших ENB-модифікацій. Сумісний лише з грою версії 1.0.4.0. Встановлення: Вміст архіву розпакувати в кореневу папку гри. ...

275
31 MB
15 лютого 2025
GTA 4

HBRa3 з Call of Duty Advanced Warfare [IV/EFLC]
Ця модифікація додає до GTA:IV та Episodes from Liberty City унікальну зброю з гри Call of duty Advanced warfare. Зброя має покращені характеристики та чудово вписується в геймплей. Особливості: Високоякісні текстури та моделі. Збільшений ур...

16
6 MB
30 листопада 2023
GTA 4

IV Rottweil Olympia 72 V1.0
Привіт, це моє перше завантаження ; ) Це конверсія Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 для GTA V до GTA IV з використанням 3dsmax 2015. Посилання на оригінального автора : Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 Я додав відображення до моделі і на...
119
5 MB
1 квітня 2024
GTA 4

2021 BMW MCH COMPERTION B1.0
2021 BMW M4 Конкуренція V1.0 Особливості: Модель високої якості; якісні текстури; Детальний інтер'єр; хороше управління; оптика роботи; компоненти роботи; Правильна посадка. Приємна гра. ...

186
3 MB
18 травня 2024
GTA 4

2010 Aston Martin Signet B1.0
2010 Aston Martin Cygnet v1.0 Особливості: Модель якості; Відмінні текстури; детальний інтер'єр; підтримує основні функції гри. Приємна гра.

11
2 MB
20 травня 2024
GTA 4

КОПАС МАСУРУВАННЯ НІКО БЕЛЛІК - ЧАСТИНА Перша
"Ви пропонуєте, що я ебаний поліцейський? Я думав, що ти будеш знати краще, ніж це". Частина Перша маскування поліцейських, Уніформа поліції, що-небудь для Ніко Белліка, що містить стандартний поліцейський Lowr, сорочку з довгим рукавом та кап...

197
18 MB
12 липня 2024
GTA 4

Таймер Алі
Цей графічний мод для GTA IV нагадує ENB, але насправді це не так. Мод - це лише файл timecyc.dat, який змінює освітлення та атмосферні ефекти в грі. Він сумісний з усіма пластирами, включаючи додавання балади геїв -тоні (Tbogt) та загубленого та пр...
19 листопада 2024
GTA 4

Різноманітність та корекція кольору текстур осені (Включаючи LOD)
Цей мод є переробленою і покращеною версією оригінального мода Autumn Vegetation Textures від BisonSales. Автор мода врахував недоліки оригінальної версії, додавши реалістичності осінньому лісу та збільшивши різноманітність текстур дерев. Він піді...

110
167 MB
24 листопада 2024
GTA 4

Smell Swell Lightning McQueen
Мод для GTA 4 основан на внешности Молнии Маккуина из книги «World of Cars» до того, как его спонсором стал Rust-Eze. Модификация заменяет один из автомобилей в игре на Молнию Маккуина в его первоначальном виде, когда его спонсором была компания Sme...

7
370 kB
30 січня 2025
GTA 4

BMW 528i 2016
Особливості: Деталізований 3D-інтер'єр; В інтер'єрі вмикається світло; Деталізований екстер'єр; Модель підтримує всі основні функції гри; Повністю функціонуюче освітлення; Налаштований handling.dat; Налаштований vehicles.ide; Налашт...

79
5 MB
3 лютого 2025
GTA 4

Покращені тіні та чіткість картинки
Графічний мод для оригінальної гри, що покращує контрастність тіней, освітлення, різкість, і зберігає при цьому оригінальний вигляд гри (не схоже на ENB). На скріншотах видно різницю освітлення та тіней. Встановлення: Видаліть всі попередні ф...

91
39 MB
9 лютого 2025
GTA 4

Виправлення катсцен та інтер'єрів
Мод виправляє безліч помилок розробників, покращує інтер'єри та кат-сцени. Мод добре працює ТІЛЬКИ для гравців з FusionFix. З ENB ви отримаєте пересвіт в кат-сценах Рекомендовані моди: VCNG Modern від recklessglue540, модифіковано від robertesa...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

1
5 MB
Коментарі 12