Timecyc & Road Textures
Автор:
GeXaZ
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
27.98 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
1K
Всього завантажень: 1068
Унікальних завантажень: 71
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.ruЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Рекомендуемые файлы
3 лютого 2024
GTA 4

Кращий мод крові - поліпшення текстури крові
Набір яскравіших та соковиті текстури крові, які в кілька разів перевершують оригінал і додають хоча б певної різноманітності похмурі кольорові палітру гри. виглядає чудово, бордова кров. Встановлення: Копіювати fxprojtex.wtd та pedmage.wtd fi...

473
2 MB
17 лютого 2024
GTA 4

Відсутність зерни в предметах
Відсутність деталізації в об'єктах для GTA 4 втомився від цих потворних гранульованих предметів, коли вони з’являються на великій відстані? Ну, це, ймовірно, допоможе вам виправити проблему. Що він робить і як це працює? Усі предмети, які раніше з...

283
55 kB
20 лютого 2024
GTA 4

Крайній GFH
Це нова Розширена версія MOD на Graphics . Мета цього графічного моду - надати користувачеві візуально хорошу графіку з кращим відображенням, темнішими тінями та просто прекрасним виглядом загалом. Погодні ефекти, час доби, опади та багато інших. Д...

389
940 kB
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з балади Гей Тоні (Часовий цикл та візуальні заліки)
Я хотів заповнити цей мод довгий час - майже 3 роки тому, але я не наважився, і з тих пір ідея лежала на полиці. І так, я вирішив завантажити, раптом, кому це знадобиться. Так, це проста заміна пари файлів, але візуальні відмінності з’являються від ...
10 серпня 2024
GTA 4

HD Значки зброї
Цей мод змінює абсолютно всі піктограми зброї, будь то gta iv або eflc, для інших значно кращої якості кредити Rolly для створення цих ікон. Я підтримав створення кольорових ікон на основі ікон, створених ним. Встановлення: зброя: Відкрити...
19 листопада 2024
GTA 4

Різноманітність та кольорокорекція текстур осені (Включаючи LOD)
Цей мод являє собою перероблену та покращену версію оригінального мода Autumn Vegetation Textures від BisonSales. Автор мода врахував недоліки оригінальної версії, додавши реалістичності осінньому лісу та збільшивши різноманітність текстур дерев. ...

110
167 MB
8 грудня 2024
GTA 4

Покращена Візуалізація
Цей мод має на меті покращити візуальні ефекти гри, зберігаючи оригінальну атмосферу та настрій. Втрати продуктивності бути не повинно. Працює з будь-якою версією гри. Особливості: На небо тепер набагато приємніше дивитися; Прибрано надмірну...

209
1 MB
1 лютого 2025
GTA 4

Класичні іконки карти для GTA VC Nextgen Edition
Цей мод відновлює стиль міток з класичної версії GTA VC. Встановлення: Перетягніть blip.wtd до pc/textures Будь ласка, зробіть резервну копію ваших файлів перед заміною. Особлива подяка Revolution Team! ...

117
438 kB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
Коментарі 3