Real Recorded Weapon Sounds
Автор:
jclewis
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
8.71 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
WEAPONS.Ivaud
Завантажено:
Завантажень:
1.7K
Всього завантажень: 1746
Унікальних завантажень: 439

Гість
Янкель Островерхов

TheInsaneKiller

Мафиози

YSV
angiekangie88228

serega19999

GeForce007

makas.kerdik

asdsadasfwaf

gregoriy
andrew18

Киффлом.
VIPclouser
lol543

STARUY_MATERUY_VOLK

swile88

essca

saintsXman

Alien Studio

alex99
nikobelichgta5
polo

Andrey ANTI nah

Krash

Ryder88Stat1ter.
K.E.Y (shaxtar)

DaniilKa1997

Never25

SuberSeb

SAiLANT

NoxchoBoy
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
dfiles.ruЗавантажити
-
dfiles.euЗавантажити
Привет всем ! Решил выложить данный мод , так как такого нигде кроме америкосовского сайта - нет . Данный мод меняет убогие звуки оружия в GTA 4 на его реальные !
Вот видео !
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pie5455RJtI
Видео из игры делать смысла не вижу , так как на этом видео показываются звуки реального оружия .... И поверьте мне , в игре звуки ТОЧНО такие - же . Приятной игры !
Рекомендовані файли
8 лютого 2025
GTA 4

Додана нова зброя
Цей мод додає (а не замінює!) у GTA Vice City Nextgen Edition декілька відсутніх видів зброї з оригінальної гри. Врахуйте, що це базова робота, оскільки я не є професійним модером, тому можливі деякі баги. На даний момент у грі доступно 31 з 32 ...
31 січня 2025
GTA 4

GTA Vice City Next Gen Edition Weapon Patch [1.1]
Перш за все, дякуємо Revolution Team , які надали нам справжню Definitive Edition для GTA Vice City Через обмеження GTA 4, деякі види зброї, такі як (Katana, Tec 9, Machete, тощо) відсутні в GTA Vice City The Nextgen Editon. Тому, нарешті, ми по...
10 березня 2025
GTA 4

Класичні Vice City Weapon Glow Pickups
Classic Vice City Weapon Glow Pickups для GTA 4 (або NextGen Edition) Цей мод повертає класичні кольори світіння зброї з GTA Vice City при підборі зброї. Особливості: Відновлює оригінальні кольори світіння при підборі зброї з GTA Vice Ci...
144
8 MB
10 серпня 2024
GTA 4

HD Weapon Icons
Цей мод змінює абсолютно всі значки зброї, будь то GTA IV або EFLC, на інші, набагато кращої якості Кредити RollY за створення цих іконок. Я підтримав створення кольорових іконок на основі іконок, створених ним. Установка: Зброя: Відкрийте...
1 квітня 2024
GTA 4

2021 BMW M4 Competition v1.0
2021 BMW M4 Competition v1.0 Особливості: Високоякісна модель; Якісні текстури; Деталізований салон; Гарне управління; Робоча оптика; Робочі компоненти; Правильна посадка. Приємної гри. ...

194
3 MB
15 січня 2025
GTA 4

CZ75 з TLaD
CZ75 з доповнень EFLC GTA IV. Тепер не потрібно завантажувати ці версії, щоб просто постріляти зі зброї. Повністю оригінальний конверт CZ75 без змін та втручань з оригінальної папки гри The Lost and Damned. Цей мод представляє собою заміну пістолет...

25
16 MB
30 січня 2025
GTA 4

Hotline Style Icons для Vice City Nextgen Edition
Невелика модифікація для Vice City Nextgen Edition, що додає іконки зброї в стилі Hotline Miami. Встановлення: Перекинути вміст файлів Hotline Style Icons VCNE в папку pc. ...

74
8 MB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
1 березня 2025
GTA 4

ГеліПатч для VC: Nextgen Edition v1.1
Перш за все дякуємо команді Revolution , яка надала нам справжнє остаточне видання GTA Vice City. Цей невеликий патч виправляє деякі проблеми з літальними апаратами та додає нові, що раніше відсутні, вертольоти. Патч включає: Hunter з можли...
18 березня 2025
GTA 4

80-ті реквізити для GTA Vice City Nextgen
ОНОВЛЕННЯ!!!! Цей мод замінює сучасні мобільні телефони з гри на моделі з 80-х, а також додає деякі пляжні аксесуари, створюючи більш автентичну атмосферу того часу. Що додано/замінено: Три ретро-телефони ("цеглинки") з антеною; Холодильн...
Коментарі 7
Увійдіть, щоб залишати коментарі
Це стара гра, але я використовую новий Spark4, і він каже, що файл має не ту назву (очевидно). Який Spark4 мені потрібен?
Коментар був перекладений Показати оригінал
(EN)Показати переклад
(UK)
this is old but im using the new spark4 and it's saying that the file aint the same name (obviously) which spark 4 do i need?
Я же тебе говорю звуки точно такие же как на видео !!!!!
Ладно , если не верите , то выложу !
Вот видео
https://www.youtube.com/watch?v=iA2vOwYU5vY
Ладно , если не верите , то выложу !
Вот видео
https://www.youtube.com/watch?v=iA2vOwYU5vY
Цитата: Black Blade
Скачал бы, если б не депозит.
Скачал бы, если б не депозит.
Что же вы такие ленивые ! ? Ради таких звуков я бы скачал ........

Я из COD MW 2 рипил звуки к каждому стволу, получилось отлично! А тут хрен знает что получилось, готового то ролика из игры нет!
P.S. Нигеры в видео просто убили! Так небрежно и безграмотно относится к оружию это просто жесть. Обезьяны с громовыми палками
P.S. Нигеры в видео просто убили! Так небрежно и безграмотно относится к оружию это просто жесть. Обезьяны с громовыми палками

Увійдіть, щоб залишати коментарі