Критическая ошибка D3D - Исправление проблемы
Автор:
desperado
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
27.42 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
1911.dll, binkw32.dll, dfa.dll, firewallinstallhelper.dll, gameuxinstallhelper.dll, gta4browser.exe, gtaencoder.exe, gtaiv.exe, gtaiv.exe.cfg, gtaivgdf.dll, launchgtaiv.exe, livetokenhelper.dll, paul.dll, unins000.dat, unins000.exe, xlive.dll
Завантажено:
Завантажень:
14.2K
Всього завантажень: 14288
Унікальних завантажень: 463

John Ram

Гість

nury

Гість

Гість

Гість

Гість

KaZZaK

FarmerKarwer

Depeche Mode

Dinar1998
Lars_Johanson

Toliman
chuchicella
TOJI9H4EGG1998

Nikita_AK_47
TheElderScrollsBoy
dilshod776
Mr.Luck
Leonsss14
moderator

NeTw0rK

IMG Tool 2.0
lobkov ilya

Desiz la peste

don-digidon

Undead099032

desperado1996

ENZOR 2013

Evgenii Sokolov
Ще ніхто не оцінив файл
-
6 листопада 2023kriticheskaja-oshibka-d3d-ispravlenie_1699242914_168472.rar
Наверное, у каждого из Вас появлялась такая ошибка после того, как Вы добавили машину или что-то еще.
Так вот...Я решил добавить оригинальные файлы для GTA 4 патч 1.0.6.1.
Наверняка Вы гуглили эту ошибку и нормальных ответов не находили.
Теперь Вы можете просто скопировать данные файлы в каталог с игрой и играть. Желательно перед копированием удалить старые файлы. Если пишет, что не найден порядковый номер 42 по адресу Windows-System32-xlive.dll, то Вы просто копируете xlive.dll из данного архива в папку Windows-System32. Если есть какие-то пожелания, пишите, отвечу.
Удалён 1911.dll.
Рекомендовані файли
10 лютого 2025
GTA 4

Покращені оригінальні номерні знаки для Nextgen Edition
Привіт, геймери! Ділюся своєю спробою відтворити номерний знак GTA Vice City для Vice City Next-Gen Edition . Я намагався зробити його максимально наближеним до оригіналу. Я не експерт з Photoshop, тому, якщо ви можете покращити його, я також до...
28 лютого 2025
GTA 4

GTA Vice City Stories HD Remastered Loading Screens
GTA Vice City Stories HD Remastered Loading Screens для GTA 4 Цей мод замінює оригінальні екрани завантаження та фонове зображення головного меню в GTA Vice City: The Nextgen Edition на нові ілюстрації з GTA Vice City Stories . Встановлення: ...
1 березня 2025
GTA 4

ГеліПатч для VC: Nextgen Edition v1.1
Перш за все дякуємо команді Revolution , яка надала нам справжнє остаточне видання GTA Vice City. Цей невеликий патч виправляє деякі проблеми з літальними апаратами та додає нові, що раніше відсутні, вертольоти. Патч включає: Hunter з можли...
16 березня 2025
GTA 4

Покращені неони для Nextgen Edition
Неонові вогні тепер відкидають динамічні тіні, додаючи реалістичності грі. Проте деякі проблеми залишаються: Тіні мерехтять у деяких місцях через Z-конфлікти. Тіні транспортних засобів виправлено Насолоджуйтесь оновленням, буде ще більше пок...
Коментарі 21