Weapon Pack by Mike_2594
Увага: Перед встановленням цієї модифікації не забудьте зробити резервні копії! У разі непрацездатності вашої гри в результаті встановлення даної модифікації я ніякої відповідальності не несу!
Якщо у вас вже змінені файли default.dat, gta.dat та images.txt, то не замінюйте їх. Просто з кожного мого файлу скопіюйте групу "Adds" (вона знаходиться в кінці) та вставте їх у свої файли.
Особливості:
- Замінено майже всю зброю (крім РПГ, гранат та коктейлів Молотова).
- Додано скрипт для використання ліхтарика на зброї. (за замовчуванням використовується тільки на MP5A4, вмикається/вимикається клавішею "Tab")
- Додано ще 20 зброї, які можна використовувати за допомогою Simple Native Trainer.
- Додано 16 анімацій, які можна використовувати у своїх цілях (для додавання зброї тощо).
- Замінено приціли снайперських гвинтівок.
- Замінено багато звуків зброї.
- Додана можливість прикріплювати маски до обличчя Ніко. У всієї зброї тепер кольорові іконки. (Якість не HD, тому що гра використовує іконки розміром 256x128 пікселів)
Несправності:
- Не зовсім коректні анімації у Protect'и та обрізу (ті, хто грав у EFLC, знають, що там теж не краще);
- Дуже складно підігнати звуки під M72 і M79: я не знаю, як SNT ідентифікує звук пострілу РПГ (ROCKEt_GRENADE_SHOt_L.wav і ROCKEt_GRENADE_SHOt_R.wav) і чи SNT їх ідентифікує взагалі.
Необхідні компоненти: GTA IV версії 1.0.7.0, Asi Loader та File Check Fix (або їх аналоги, на кшталт XLiveLess), Simple Native Trainer (тільки не дуже давній).
Назва у грі / Реальне / Автор
BASEBALLBAT / Baseball Bat (retex) / Rockstar Games, moschus
POOLCUE / Cue / Rockstar Games
KNIFE / Butterfly Knife / GRIM
PISTOL / H&K USP .45 / GRIM
DEAGLE / Desert Eagle / GRIM
SHOTGUN / Remington M870 / GRIM
BARETTA / XM1014 / GRIM
MICRO_UZI / Mac 10 / GRIM
MP5 / MP5A4 with Flashlight / GRIM
AK47 / AKM / GRIM
M4 / M16A2 / GRIM
SNIPERRIFLE / SVD / AM-Team
M40A1/M82A1/????
EPISODIC_1 / Katana / GRIM
EPISODIC_2 / H&K USP .45 Silenced / GRIM
EPISODIC_3 / Sea Shark Revolver / TriXigT
EPISODIC_4 / Sawed-Off Shotgun / GRIM
EPISODIC_5 / SPAS 12 / GRIM
EPISODIC_6 / Armsel Protecta / PUNK-398
EPISODIC_7 / MP5k SOPMOD Silenced / TriXigT
EPISODIC_8 / P90 / TriXigT
EPISODIC_9 / Mac10 Silenced / GRIM
EPISODIC_10 / AKS 74U Silenced / GRIM
EPISODIC_11 / P90 Silenced / Rockstar Games
EPISODIC_12 / Steyr AUG / GRIM
EPISODIC_13 / G36C / TriXigT
EPISODIC_14 / M4A1 with ACOG Scope / AM-Team
EPISODIC_15 / AKM NPDV / GRIM
EPISODIC_16 / M249 / Rockstar Games
EPISODIC_17 / G3SG1 Silenced / GRIM
EPISODIC_18 / WA 2000 / AM-Team
EPISODIC_19 / M79 Grenade Launcher / GRIM
EPISODIC_20 / M72 Rocket Launcher / GRIM
быстро и просто
-
weapon-pack-by-mike_2594_1692921293_380286.zipЗавантажити (44.83 MB)Пароль на архив: libertycity