Reality timecyc
Автор:
Nikitos_by_matros
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
11.36 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
blips.wtd, bloodFx.dat, bloodFx.dat, coronas.wtd, effects.wtd, entityFx.dat, entityFx.dat, explosionFx.dat, explosionFx.dat, lights_occluders.wtd, materialFx.dat, materialFx.dat, pedFx.dat, pedFx.dat, skydome.wtd, timecyc.dat, timecyclemodifiers.dat, timecyclemodifiers2.dat, timecyclemodifiers3.dat, timecyclemodifiers4.dat, vehicleFx.dat, vehicleFx.dat, visualSettings.dat, visualeffects.wtd, weaponFx.dat, weaponFx.dat
Завантажено:
Завантажень:
5.7K
Всього завантажень: 5729
Унікальних завантажень: 281
Ще ніхто не оцінив файл
-
-
depositfiles.comЗавантажити
-
dfiles.euЗавантажити
Это новый timecyc для GTA 4 на это раз она получился более менее оптимизированным:
-я убавил дальность видимости (довольно подглючивало из-за её большого значения)
-добавил побольше отражений
-Красивая и насыщенная окружающая атмосфера
Установка: кинуть файлы из папки мод в папку с игрой!
Смотрим видео.
Рекомендовані файли
5 березня 2025
GTA 4

Покращений Timecyc для GTA VC: NextGen Edition
Покращений Timecyc для GTA VC NextGen Edition. Таймцикл повністю налаштований з нуля, погода і час плавно змінюються один за одним немає занадто темних і яскравих місць Вночі місто не виглядає темним — присутній ефект світіння від жовтих ліхтар...

244
8 kB
12 липня 2024
GTA 4

ALI Timecyc
Цей графічний мод для GTA IV нагадує ENB, але насправді ним не є. Мод являє собою лише файл timecyc.dat, який змінює освітлення та атмосферні ефекти в грі. Він сумісний з усіма патчами, включно з доповненнями The Ballad of Gay Tony (TBoGT) і The Los...

458
10 kB
20 лютого 2024
GTA 4

Крайній GFH
Це нова Розширена версія MOD на Graphics . Мета цього графічного моду - надати користувачеві візуально хорошу графіку з кращим відображенням, темнішими тінями та просто прекрасним виглядом загалом. Погодні ефекти, час доби, опади та багато інших. Д...

396
940 kB
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з балади Гей Тоні (Часовий цикл та візуальні заліки)
Я хотів заповнити цей мод довгий час - майже 3 роки тому, але я не наважився, і з тих пір ідея лежала на полиці. І так, я вирішив завантажити, раптом, кому це знадобиться. Так, це проста заміна пари файлів, але візуальні відмінності з’являються від ...

394
10 kB
10 березня 2025
GTA 4

FPS Boost for GTA 4
Даний мод намагається зменшити кількість лагів і робить ваш геймплей приємнішим та плавнішим. Дає приріст FPS на 10-15 одиниць. Мод ще буде доопрацьовуватися. (Оновлено 0.0.2) З'явилася 2 версія мода на оптимізацію GTA 4 (0.0.3). Для зовсім слабких...
8 грудня 2024
GTA 4

Покращена Візуалізація
Цей мод має на меті покращити візуальні ефекти гри, зберігаючи оригінальну атмосферу та настрій. Втрати продуктивності бути не повинно. Працює з будь-якою версією гри. Особливості: На небо тепер набагато приємніше дивитися; Прибрано надмірну...

226
1 MB
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
19 березня 2025
GTA 4

Оновлений таймцикл для мода Nextgen Edition
Цей мод — модифікація таймциклу, створена моїм знайомим моддером. Я вніс невеликі зміни, щоб зробити воду більш морською та приємною для сприйняття. Це в першу чергу смакове налаштування, тому прошу ставитися без негативу. Зміни: Колір води: ...
Коментарі 33