Capitan Price Call Of Duty
Автор:
ac.amir
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
9.43 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1.2K
Всього завантажень: 1290
Унікальних завантажень: 70
IzQun02

Гість
IMOJIMOS

Гість

Гість

Гість

denis shimansckij

FrostMW3

lenivec
night_nomad
4ever4ever1

Mor

Basic
Ще ніхто не оцінив файл
-
27 липня 2023capitan-price-call-of-duty_1690486637_758632.rar
Качественный скин Капитана Прайса (Capitan Price), одноги мз главных героев серии Modern Warfare...
Капитан Прайс важный персонаж сериала Call of Duty. Прайс появляется во всех частях сериала от компании Infinity Ward, он успевает появляться во времена второй мировой, в Чернобыле, да еще и останавливает массового террориста Захаева. В этом персонаже скрыто много тайн и возможно что он никогда больше не появится в сериале.
Капитан Прайс родился в 1965 году в Великобритании. В начале 80-х ступил в британскую армию. В 1985 году сотрудничал с советским спецназом "Вымпел" в освобождении русских заложников в Бейруте, Ливан. В начале 90-х получает звание сержанта и поступает в 22-й полк SAS. В 1996 году его повышают до лейтенанта.
Позывной:Bravo 6
Рекомендовані файли
15 лютого 2025
GTA 4

HBRa3 з Call of Duty Advanced Warfare [IV/EFLC]
Ця модифікація додає до GTA:IV та Episodes from Liberty City унікальну зброю з гри Call of duty Advanced warfare. Зброя має покращені характеристики та чудово вписується в геймплей. Особливості: Високоякісні текстури та моделі. Збільшений ур...

22
6 MB
20 травня 2024
GTA 4

Beta Perseus Dress Shirt and Tailored Suit Pants for Niko Bellic
Чарівні сорочки давно були виставлені в Perseus з моменту випуску, в пластиці, в коробках, дражнили вас своїм різноманітним виглядом як реквізит у всіх інтер'єрах цих ігор, і знову, у Ballad of Gay Tony, коли Тоні пакує свої речі, щоб покинути місто...

195
17 MB
12 липня 2024
GTA 4

ALI Timecyc
Цей графічний мод для GTA IV нагадує ENB, але насправді ним не є. Мод являє собою лише файл timecyc.dat, який змінює освітлення та атмосферні ефекти в грі. Він сумісний з усіма патчами, включно з доповненнями The Ballad of Gay Tony (TBoGT) і The Los...

458
10 kB
24 листопада 2024
GTA 4

Smell Swell Lightning McQueen
Мод для GTA 4 основан на внешности Молнии Маккуина из книги «World of Cars» до того, как его спонсором стал Rust-Eze. Модификация заменяет один из автомобилей в игре на Молнию Маккуина в его первоначальном виде, когда его спонсором была компания Sme...

10
370 kB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
Коментарі 12