WPL Manager v1
Автор:
Yoann DUCLOY
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
367.68 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
4K
Всього завантажень: 4028
Унікальних завантажень: 145
Ще ніхто не оцінив файл
-
20 червня 20231231469346_wpl-manager-v1.zipПароль на архів: libertycity
-
depositfiles.comЗавантажити
WPL Manager позволит вам редактировать игровую карту, изменяя расположения таких игровых объектов, как дома, деревья и т.д..
Рекомендовані файли
9 серпня 2024
GTA 4

2023 Tesla Model Y V1
2023 Tesla Model Y V1 Особливості: Якісна модель; Відмінні текстури; Свої налаштування; Підтримує основні функції гри; Робоча оптика. Приємної гри. ...

53
5 MB
19 січня 2025
GTA 4

2018 Tesla Model 3 Високої Якості V1
Tesla Model 3 — це електричний седан, відомий своїм мінімалістичним дизайном та вражаючою дальністю ходу на одному заряді. Він пропонує передові технології автопілота та високу продуктивність, роблячи його популярним вибором серед любителів екологіч...

14
7 MB
28 квітня 2024
GTA 4

Шматок острова з Minecraft 1.20.4
З рофлу вирішив конвертувати в GTA 4 шматок одного зі своїх світів Minecraft 1.20.4. Колізія, за винятком селянських грядок ( я там біля посівів забув її видалити ), скрізь нормальна. Матеріали також, практично скрізь налаштовані. Карта повинна, к...
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

211
18 MB
3 січня 2025
GTA 4

Класичний Сталліон S
Стандарт: Створено на базі масл-кара всіх часів, 1970 Oldsmobile 442. Включає в себе 2 варіанти капота, а також задній спойлер та вініловий верх як додаткові опції. Смуги на автомобілі є частиною моделі та можуть бути пофарбовані в будь-який ...
25 лютого 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Patch v1.2
НЕ офіційний патч: версія 1.2 Встановлення: скопіювати вміст папки "vcNE Patch v1.2" в директорію гри, підтвердити заміну файлів. Патч потрібно ставити на чисту версію моду 1.1. Збереження не сумісні з версією 1.1. Мод з патчем стартує з са...
Коментарі 12