Posters in streets of Manhattan
Автор:
MorGaN
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
5.47 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bbrd01_mh8.wdr, bbrd02_mh8.wdr, bbrd03_mh8.wdr, bbrd05_mh8.wdr, bbrd07_mh8.wdr, bbrd08_mh8.wdr, condosb_mh8.wdr, lod_1_mh8.wtd, lod_3_mh8.wtd, lod_5_mh8.wtd, lod_6_mh8.wtd
Завантажено:
Завантажень:
539
Всього завантажень: 539
Унікальних завантажень: 38
-
-
depositfiles.comЗавантажити
Новые плакаты по району Манхэттен
Рекомендовані файли
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з The Ballad of Gay Tony (Timecycle та VisualSettings)
Цей мод я хотів залити ще давно — майже 3 роки тому, але не наважувався і ідея лежала на поличці з тих пір. І ось, вирішив завантажити, раптом кому потрібно буде. Так, це простенька заміна парочки файлів, але зате з'являються візуальні відмінності в...
15 лютого 2025
GTA 4

HBRa3 з Call of Duty Advanced Warfare [IV/EFLC]
Ця модифікація додає до GTA:IV та Episodes from Liberty City унікальну зброю з гри Call of duty Advanced warfare. Зброя має покращені характеристики та чудово вписується в геймплей. Особливості: Високоякісні текстури та моделі. Збільшений ур...

23
6 MB
3 березня 2024
GTA 4

Bus inside the city of Tehran + OIV
Особливості: Деталізований інтер'єр та екстер'єр; Ексклюзивний колір; Покращені текстури; Високоякісне відбиття; Високоякісна 3D модель. ...

29
16 MB
20 травня 2024
GTA 4

Beta Perseus Dress Shirt and Tailored Suit Pants for Niko Bellic
Чарівні сорочки давно були виставлені в Perseus з моменту випуску, в пластиці, в коробках, дражнили вас своїм різноманітним виглядом як реквізит у всіх інтер'єрах цих ігор, і знову, у Ballad of Gay Tony, коли Тоні пакує свої речі, щоб покинути місто...

197
17 MB
12 липня 2024
GTA 4

ALI Timecyc
Цей графічний мод для GTA IV нагадує ENB, але насправді ним не є. Мод являє собою лише файл timecyc.dat, який змінює освітлення та атмосферні ефекти в грі. Він сумісний з усіма патчами, включно з доповненнями The Ballad of Gay Tony (TBoGT) і The Los...
24 листопада 2024
GTA 4

Smell Swell Lightning McQueen
Мод для GTA 4 основан на внешности Молнии Маккуина из книги «World of Cars» до того, как его спонсором стал Rust-Eze. Модификация заменяет один из автомобилей в игре на Молнию Маккуина в его первоначальном виде, когда его спонсором была компания Sme...

10
370 kB
3 січня 2025
GTA 4

Класичний Сталліон S
Стандарт: Створено на базі масл-кара всіх часів, 1970 Oldsmobile 442. Включає в себе 2 варіанти капота, а також задній спойлер та вініловий верх як додаткові опції. Смуги на автомобілі є частиною моделі та можуть бути пофарбовані в будь-який ...
4 січня 2025
GTA 4

Білі вуличні вогні
Білі вуличні вогні. Мод замінить все нічне освітлення на сучасне та поправить світіння. Гра буде виглядати набагато краще. Мод White Streets Lights для звичайної гри та Fusionfix працює з ENB. Тест на GTA 4 1.0.4.0 з ICEnhancer 4.0 та GTA 4 Complete...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
Коментарі 2