Костюм Нико из L4D2
Автор:
Ramzes9214
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
467.00 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
lowr_diff_006_b_uni.wtd, uppr_diff_013_b_uni.wtd
Завантажено:
Завантажень:
2.7K
Всього завантажень: 2721
Унікальних завантажень: 59
-
depositfiles.comЗавантажити
Костюм Niko из игры Left 4 dead 2.
Жду комментарий.
Рекомендовані файли
20 трав. 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

215
18 MB
17 липня 2024
GTA 4

Перчатки для Нико Беллика
Ця модифікація дозволяє повернути рукавички з Бета версії Grand Theft Auto IV для Ніко Белліка. У папці з файлами є цілих 7 кольорів для рукавичок. Встановлення моду дуже просте: Потрібно перекинути всі файли за шляхом Grand Theft Auto IVpcmod...

219
6 MB
27 січня 2024
GTA 4

Джейсон Стенем - Великий Тслотс Паск
Велика колекція нового одягу для Джейсона Стетхема. Існує багато зображень, придатних для атмосфери гри. Майже весь оригінальний одяг був замінений, а багато нових додано. Щоб переглянути весь одяг, вам знадобиться тренер. Я рекомендую використовув...
24 листопада 2024
GTA 4

Smell Swell Lightning McQueen
Мод для GTA 4 основан на внешности Молнии Маккуина из книги «World of Cars» до того, как его спонсором стал Rust-Eze. Модификация заменяет один из автомобилей в игре на Молнию Маккуина в его первоначальном виде, когда его спонсором была компания Sme...

10
370 kB
3 березня 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Essentials
Vice City: Next Gen Edition Essentials — це пакет модифікацій для GTA Vice City: Next Gen Edition , розроблений для покращення оригінального моду від Revolution Team. Цей мод містить оновлені звуки та текстури, забезпечуючи більш витончений досвід,...
Коментарі 12