HQ текстури для ржавих машин
-
19 листопада 2024hq-tekstury-rzhavykh-mashin-_1732010246_941334.rar
Цей мод збільшує роздільність та деталізацію текстур кузова для так званих «бітерів» (або «бангерів», іржавих машин, розвалюх, як завгодно) в GTA IV.
Тепер ці текстури збільшені в 4 рази.
В грі є 3 «бітери»: «Імператор Іржавий», «Сабля Іржава» та «Вігеро Іржавий».
Оскільки «бітери» — це практично єдині машини в грі з помітними текстурами кузова, я не думаю, що ці машини будуть сильно виділятися серед інших автомобілів без збільшених текстур. Тому заміна деяких текстур не завадить :D
Установка:
- Запустіть OpenIV;
- Відкрийте \pc\models\cdimages\vehicles.img;
- Увімкніть режим редагування;
- Знайдіть emperor2.wtd, sabre2.wtd та vigero2.wtd;
- Відкрийте кожен файл wtd, знайдіть текстури з іменами [назва автомобіля]sign_1 та [назва автомобіля] sign_2, наприклад emperor2_sign_1.dds або vigero2_sign_2.dds в залежності від того, текстури якого автомобіля ви переглядаєте;
- Як тільки ви знайдете одну, натисніть Замінити;
- Потім просто знайдіть текстуру .dds з точно такою ж назвою у файлах модів та замініть стару текстуру модифікованою.
Увага: Завжди робіть резервні копії!
Этот мод увеличивает разрешение и детализацию текстур кузова для так называемых «битеров» (или «бангеров», ржавых машин, развалюх, как угодно) в GTA IV.
Теперь эти текстуры увеличены в 4 раза.
В игре есть 3 «битера»: «Император Ржавый», «Сабля Ржавая» и «Вигеро Ржавый».
Поскольку «битеры» — это практически единственные машины в игре с заметными текстурами кузова, я не думаю, что эти машины будут сильно выделяться среди других автомобилей без увеличенных текстур. Поэтому замена некоторых текстур не помешает :D
Установка:
- Запустите OpenIV;
- Откройте \pc\models\cdimages\vehicles.img;
- Включите режим редактирования;
- Найдите emperor2.wtd, sabre2.wtd и vigero2.wtd;
- Откройте каждый файл wtd, найдите текстуры с именами [название автомобиля]sign_1 и [название автомобиля] sign_2, например emperor2_sign_1.dds или vigero2_sign_2.dds в зависимости от того, текстуры какого автомобиля вы просматриваете;
- Как только вы найдете одну, нажмите Заменить;
- Затем просто найдите текстуру .dds с точно таким же названием в файлах модов и замените старую текстуру модифицированной.
Внимание: Всегда делайте резервные копии!
Рекомендовані файли

Покращені текстури для Ніко Белліка

Текстура для АЗС

Declasse Cabbie "Kaufmann Cab" & "Zebra Cab" Livery Pack

Стандартні зміни текстур зброї + класичні значки та звуки для GTA Vice City Nextgen Edition

Покращені текстури транспортного засобу

New Kaufman Cabs Taxi для VC: Nextgen Edition

Збільшений об'єм крові

Покращена графіка та реалістична атмосфера

Різні об'єкти в кращій роздільній здатності

Новий Taxi Sabre Turbo VC: Next Gen

HQ інтер'єри для всіх транспортних засобів

Торгова машина Pepsi

Торгова машина спрайт

Реалістичні мутні фари для розвалюх