Графіка з балади Гей Тоні (Часовий цикл та візуальні заліки)
-
8 березня 2024grafika-iz-the-ballad-of-gay-tony_1709921189_52784.rar
Я хотів заповнити цей мод довгий час - майже 3 роки тому, але я не наважився, і з тих пір ідея лежала на полиці. І так, я вирішив завантажити, раптом, кому це знадобиться. Так, це проста заміна пари файлів, але візуальні відмінності з’являються від оригінального GTA 4, оскільки файли корекції кольорів та візуальні ефекти взяті з DLC "Балада геїв -тоні". Ви можете помітити, що було менше розмиття (це майже ніхто), і сама картина стала яскравішою і барвистішою.
Кастатри в Орізіналяльно, що, є, kogdav У Каки Вал, що займається гей Тоні, в Стоїтс -Слояті. З цим модом у графіці GTA IV стане як у вищезазначеному DLC. Mod працює над будь -якою версією гри.
Встановлення:
- просто киньте вміст архіву в каталог зі своїм GTA IV. На всякий випадок ви можете зробити резервні копії замінених файлів.
Этот мод я хотел залить ещё давно — почти 3 года назад, но не решался и идея лежала на полочке с тех пор. И вот, решил загрузить, вдруг кому нужно будет. Да, это простенькая замена парочки файлов, но зато появляются визуальные различия от оригинальной GTA 4, так как файлы цветокоррекции и визуальных эффектов взяты из DLC "The Ballad of Gay Tony". Можно заметить, что стало меньше размытия (его даже почти нет) и картинка сама по себе стала ярче и красочнее.
Кстати в оригинальной игре, когда вы находитесь в интерьерах и не выходя из здания посмотрите на улицу, то всё выглядит как в The Ballad of Gay Tony, но стоит сделать шаг впёред и выйти из интерьера, как появляется размытие и картинка мрачнеет. С этим модом, в GTA IV графика станет как в вышеуказанном DLC. Мод работает на любой версии игры.
Установка:
- Просто закинуть содержимое архива в директорию с вашей GTA IV. На всякий случай можно сделать бэкапы заменяемых файлов.
Рекомендовані файли

Вдосконалений колір (часовий цикл)

Покращена графіка та реалістична атмосфера

Крайній GFH

Beta Perseus Dress Shirt and Tailored Suit Pants for Niko Bellic

ALI Timecyc

Різноманітність та корекція кольору текстур осені (Включаючи LOD)

Реалістичний ефект освітлення від машини

IV Reshade для ICEnhancer 3.0 Natural

Російський голос, що діє на навігатор Оксана та Діма з Яндекс -Навігатора

Ferrari f50 le r

Ferrari 360 R-Sport

Ford Focus SVT RK

Lexus Leph R-Sport

Aston Martin One-77 XS

Audi C3 RV-R