Нові шкури для поні
Автор:
deedytheripper
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
583.25 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
pony.wtd
Завантажено:
Завантажень:
21
Всього завантажень: 21
Унікальних завантажень: 13
-
5 січня 2024novye-skiny-dlja-pony_1704475521_729051.rar
Красиві шкури для автомобіля поні. Здається, це невелика модифікація, але оточення дуже розбавляє стандартною грою! (NYPD, FDNY, Нью -Йорк Департамент санітарії, WCC)
Встановлення:
- Запустити OpenIV.
- Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкрийте архів автомобіля.
- команда/Додати імпорт до бази даних pony.wtd
- файл/re -translate (так що все нормально)
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Новые скины для Pony
Красивые скины для автомобиля Пони. Вроде небольшая модификация, но стандартной игры антураж очень разбавляет! ( NYPD, FDNY, New York Department of Sanitation, WCC)
Установка:
- Запускаем OpenIV.
- Выберите пункт меню Файл/Открыть и откройте архив vehicle.img из каталога pcmodelscdimages с установленной игрой.
- Командой Правка/Добавить импортируйте в базу данных файлы pony.wtd
- Файл/Пересобрать (чтоб все ок выполнить команду)
Рекомендовані файли
18 серпня 2024
GTA 4

Три нові футболки для Ніко
Невелика модифікація для GTA 4, яка замінює футболки під курткою, які продаються в російському магазині. Ось вони 3 красеня: Пучий, Муфлон і звичайно ж... Хом'ячок Вони без проблем відображаються під час геймплею та кат сценах. Установка: ...
31 січня 2025
GTA 4

Нові завантажувальні екрани для Nextgen Edition
Привіт! Цей мод оновлює завантажувальні екрани в GTA Vice City NextGen Edition , надаючи грі свіжий і сучасний вигляд. Цей мод оновлює завантажувальні екрани в GTA Vice City NextGen Edition , надаючи грі свіжий і сучасний вигляд. У майбутньому мо...

180
6 MB
19 листопада 2024
GTA 4

Реалістичні мутні фари для розвалюх
Дивно бачити розбитий Vigero або Emperor з чистими, як ніби щойно купленими фарами, чи не так? Цей мод виправляє це: він замінює фари на битих автомобілях на старі мутні, які виглядають більш реалістично. У грі з'явилися нові текстури фар для ориг...

18
248 kB
19 січня 2025
GTA 4

IV Reshade для ICEnhancer 3.0 Natural
IV RESHADE 1.0 — це кастомний Reshade -профіль, створений спеціально для ICEnhancer 3.0 DayL Version . Мод покращує візуальну якість гри, додаючи нові графічні ефекти та покращуючи загальну атмосферу. Вимоги: ICEnhancer DayL; Reshade. ...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
18 березня 2025
GTA 4

Реквізит 80-х для GTA Vice City Nextgen
ОНОВЛЕННЯ!!!! Цей мод замінює сучасні мобільні телефони в грі на моделі з 80-х, а також додає деякі пляжні аксесуари, створюючи більш автентичну атмосферу того часу. Що додано/замінено: Три ретро телефони ("цегли") з антеною; Холодильник ...
17 грудня 2023
GTA 4

Текстура для АЗС
Модифікація замінює АЗС, представлені в грі за допомогою АЗС нафтової компанії Lukoil. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV; Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкрийте архів Amenitie.img з каталогу ПК/даних/Карт/реквізитів/вулиць із в...

27
1007 kB
20 травня 2024
GTA 4

Футболка з V-подібним вирізом для Niko Bellic
Чи нарешті настала весна в Liberty City? Можливо, у вашій грі літо? Хочете, щоб так було? Ось футболка з V-подібним вирізом для Niko Bellic різних кольорів і кількома графічними елементами (два з них від JolyWonk!) Якщо бажаєте, текстури сумісні з...
20 травня 2024
GTA 4

Сорочка реглан для Ніко
Ще один предмет весняно-літнього гардеробу для Ніко Белліка! Милий, безпечний вигляд хлопця з сусіднього двору для вашого улюбленого 30-річного східноєвропейського злочинця, сорочка реглан, також відома як бейсбольна футболка, хоча ці рукави три чве...

111
9 MB
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

211
18 MB
17 червня 2024
GTA 4

Скін Військової Поліції для Declasse
Цей скін являє собою вініл військової поліції РФ, стилізований під голландську військову поліцію. Сам скін не мій, я лише його переробив. (вибачаюсь за коряві моменти, скін робив поспіхом) Інструкція по встановленню знаходиться в самому файлі. ...

11
842 kB
7 липня 2024
GTA 4

Покращені текстури для Ніко Белліка
Мод покращує оригінальну текстуру обличчя для Ніко Белліка. Модифікація для гри GTA 4 призначена для покращення зовнішнього вигляду персонажа Ніко Белліка, роблячи його модель виразнішою та більш реалістичною. Ця модифікація замінює стандартне облич...
17 липня 2024
GTA 4

Перчатки для Нико Беллика
Ця модифікація дозволяє повернути рукавички з Бета версії Grand Theft Auto IV для Ніко Белліка. У папці з файлами є цілих 7 кольорів для рукавичок. Встановлення моду дуже просте: Потрібно перекинути всі файли за шляхом Grand Theft Auto IVpcmod...

205
6 MB
19 листопада 2024
GTA 4

HQ текстури для ржавих машин
Цей мод збільшує роздільність та деталізацію текстур кузова для так званих «бітерів» (або «бангерів», іржавих машин, розвалюх, як завгодно) в GTA IV. Тепер ці текстури збільшені в 4 рази. В грі є 3 «бітери»: «Імператор Іржавий», «Сабля Іржава» та «...

23
46 MB
Коментарі 0