Чорна форма поліції
Автор:
BGModder
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.54 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
132
Всього завантажень: 132
Унікальних завантажень: 122
-
5 січня 2024chernaja-forma-policii_1704466642_463704.rar
Стильна чорна форма для правоохоронців.
Встановлення:
- Запустіть редактор OpenIV.
- Виберіть пункт меню файлів/Відкрийте та відкрийте архів компонентів.img з каталогу PCModelsCDimage із встановленою грою.
- команда/Додати до імпорту файлів m_m_fatcop_01.wtd та m_y_cop.wtd модифікації до бази даних. Для того, щоб зміни, внесені для набуття чинності, виконайте команду файлу/повторного перегляду.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Черная форма полиции
Стильная чёрная униформа для блюстителей порядка.
Установка:
- Запустите редактор OpenIV .
- Выберите пункт меню Файл/Открыть и откройте архив componentpeds.img из каталога pcmodelscdimages с установленной игрой.
- Командой Правка/Добавить импортируйте в базу файлы m_m_fatcop_01.wtd и m_y_cop.wtd модификации. Чтобы внесенные изменения вступили в силу, выполните команду Файл/Пересобрать.
Рекомендовані файли
17 червня 2024
GTA 4

Скін Військової Поліції для Declasse
Цей скін являє собою вініл військової поліції РФ, стилізований під голландську військову поліцію. Сам скін не мій, я лише його переробив. (вибачаюсь за коряві моменти, скін робив поспіхом) Інструкція по встановленню знаходиться в самому файлі. ...

11
842 kB
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

211
18 MB
5 січня 2025
GTA 4

Liberty Rush
Насолоджуйтесь десятками покращень, відновленим контентом і +8 новими сценаріями руху! Що оживить гру різноманітнішим контентом. Знамените чорне таксі Bellic Enterprises тепер можна побачити в Broker and Dukes! (Ця послуга працює цілодобово. На задн...

347
46 MB
29 листопада 2023
GTA 4

Volkswagen Corrado Art
Volkswagen Corrado St для GTA 4 - це модифікація, яка приносить німецький спортивний компактний автомобіль, відомий своєю унікальною формою та потужними двигунами в гру. Цей автомобіль, який став класикою автомобільного автомобіля 90 -х, втілює поє...

6
4 MB
16 грудня 2023
GTA 4

Поліція
Мод для поліції в GTA 4. Неминуча патріотична модифікація, замінивши оригінальні символи міських правоохоронних органів Ліберті для корінних російських. хотя, Ууїтыая, Сколько Полицейски Нюное замінив текстури поліцейського транспорту та самі пол...

156
12 MB
10 січня 2024
GTA 4

Audi TT G-Sports
Audi TT - це стильний та динамічний спортивний автомобіль, який став символом сучасного дизайну та інноваційних технологій. Завдяки впізнаваним круглим формам та плавними лініями, TT випускається серед інших автомобілів з унікальним зовнішнім вигляд...

20
1 MB
4 березня 2024
GTA 4

Департамент NEV YORK POLOS - Міністерство закордонних справ на кінці 2000 -х
Департамент поліції Нью-Йорка-флот середнього фокусу 2000-х. Цей пакет містить 3 транспортних засобів з 9 варіаціями (загалом 9 моделей транспортних засобів). Транспортні засоби зроблені таким чином, щоб наблизити їх якомога ближче до реальних ...

268
25 MB
4 березня 2024
GTA 4

NOPD - Chevrote Caprike Tripak (1991, 1993, 1994)
Департамент поліції Нью -Йорка - це пачка Chevrolet Caprice. Pak включає 3 машини: Chevy Caprice 1991, 1993 та 1994. - це також варіація автомобілів снігу (сніжне скло та шини). Інструкції щодо встановлення всередині архіву.
...

49
33 MB
4 березня 2024
GTA 4

LAPD - 2000 Ford Blood Victoria P71
Департамент поліції Лос-Анджелеса 2000 року Форд Корона Вікторія перехоплювач поліції.
Інструкції щодо встановлення всередині архіву. ...

110
4 MB
17 липня 2024
GTA 4

Бета одяг для Менні, Плейбоя Х та Романа
Представляю вашій увазі модифікацію, яка замінює одяг сюжетних персонажів з Grand Theft Auto IV на одяг з Бета версії гри. Що замінено?: У Менні одяг замінено на більш світлий, а саме синій спортивний одяг, як показано на екрані завантаження. ...

136
35 MB
9 вересня 2024
GTA 4

Annis Euros X32
Один з найкультовіших спортивних автомобілів 90-х і матеріал для фапу багатьох підлітків того часу готовий правити дорогами Ліберті-Сіті. Euros X32 з оновлення GTAO Bottom Dollar Bounties доступний у двох варіантах колісних дисків: перший має той са...

37
5 MB
30 вересня 2024
GTA 4

Annis Space
Оснований на другому поколінні Nissan Xterra, з елементами, взятими від інших позашляховиків того ж періоду часу. Два варіанти бамперів будуть з'являтися в потоці машин, один з них — більш грубий чорний пластиковий бампер, а інший — більш спорти...

18
885 kB
7 жовтня 2024
GTA 4

Met Police 2004 Astra Mk4
Класичний Vauxhall Astra Mk4, який використовувався як IRV у поліції Метрополітен з 1999 по 2004 рік. Кілька автомобілів використовуються і сьогодні у складі підрозділу Safer Transport Command. Також був помічений у низці телевізійних виступів, вклю...

19
5 MB
31 грудня 2024
GTA 4

Покращені текстури транспортного засобу
Цей пакет містить текстури з високою роздільною здатністю для ВСІХ транспортних засобів, перенесених з Max Payne 3 , Grand Theft Auto 5 , а також оригінальні джерела для GTA 4. Всі текстури були ретельно очищені , відкориговані за кольором та...

151
221 MB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
Коментарі 0