Чорна форма поліції
Автор:
BGModder
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
3.54 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
133
Всього завантажень: 133
Унікальних завантажень: 123
-
5 січня 2024chernaja-forma-policii_1704466642_463704.rar
Стильна чорна форма для правоохоронців.
Встановлення:
- Запустіть редактор OpenIV.
- Виберіть пункт меню файлів/Відкрийте та відкрийте архів компонентів.img з каталогу PCModelsCDimage із встановленою грою.
- команда/Додати до імпорту файлів m_m_fatcop_01.wtd та m_y_cop.wtd модифікації до бази даних. Для того, щоб зміни, внесені для набуття чинності, виконайте команду файлу/повторного перегляду.
Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал
(RU)Показати переклад
(UK)
Черная форма полиции
Стильная чёрная униформа для блюстителей порядка.
Установка:
- Запустите редактор OpenIV .
- Выберите пункт меню Файл/Открыть и откройте архив componentpeds.img из каталога pcmodelscdimages с установленной игрой.
- Командой Правка/Добавить импортируйте в базу файлы m_m_fatcop_01.wtd и m_y_cop.wtd модификации. Чтобы внесенные изменения вступили в силу, выполните команду Файл/Пересобрать.
Рекомендовані файли
17 червня 2024
GTA 4

Скін Військової Поліції для Declasse
Цей скін являє собою вініл військової поліції РФ, стилізований під голландську військову поліцію. Сам скін не мій, я лише його переробив. (вибачаюсь за коряві моменти, скін робив поспіхом) Інструкція по встановленню знаходиться в самому файлі. ...

11
842 kB
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

213
18 MB
5 січня 2025
GTA 4

Liberty Rush
Насолоджуйтесь десятками покращень, відновленим контентом і +8 новими сценаріями руху! Що оживить гру різноманітнішим контентом. Знамените чорне таксі Bellic Enterprises тепер можна побачити в Broker and Dukes! (Ця послуга працює цілодобово. На задн...
29 листопада 2023
GTA 4

Volkswagen Corrado Art
Volkswagen Corrado St для GTA 4 - це модифікація, яка приносить німецький спортивний компактний автомобіль, відомий своєю унікальною формою та потужними двигунами в гру. Цей автомобіль, який став класикою автомобільного автомобіля 90 -х, втілює поє...

6
4 MB
10 січня 2024
GTA 4

Audi TT G-Sports
Audi TT - це стильний та динамічний спортивний автомобіль, який став символом сучасного дизайну та інноваційних технологій. Завдяки впізнаваним круглим формам та плавними лініями, TT випускається серед інших автомобілів з унікальним зовнішнім вигляд...

20
1 MB
17 липня 2024
GTA 4

Бета одяг для Менні, Плейбоя Х та Романа
Представляю вашій увазі модифікацію, яка замінює одяг сюжетних персонажів з Grand Theft Auto IV на одяг з Бета версії гри. Що замінено?: У Менні одяг замінено на більш світлий, а саме синій спортивний одяг, як показано на екрані завантаження. ...
9 вересня 2024
GTA 4

Annis Euros X32
Один з найкультовіших спортивних автомобілів 90-х і матеріал для фапу багатьох підлітків того часу готовий правити дорогами Ліберті-Сіті. Euros X32 з оновлення GTAO Bottom Dollar Bounties доступний у двох варіантах колісних дисків: перший має той са...

37
5 MB
30 вересня 2024
GTA 4

Annis Space
Оснований на другому поколінні Nissan Xterra, з елементами, взятими від інших позашляховиків того ж періоду часу. Два варіанти бамперів будуть з'являтися в потоці машин, один з них — більш грубий чорний пластиковий бампер, а інший — більш спорти...

18
885 kB
7 жовтня 2024
GTA 4

Met Police 2004 Astra Mk4
Класичний Vauxhall Astra Mk4, який використовувався як IRV у поліції Метрополітен з 1999 по 2004 рік. Кілька автомобілів використовуються і сьогодні у складі підрозділу Safer Transport Command. Також був помічений у низці телевізійних виступів, вклю...

20
5 MB
31 грудня 2024
GTA 4

Покращені текстури транспортного засобу
Цей пакет містить текстури з високою роздільною здатністю для ВСІХ транспортних засобів, перенесених з Max Payne 3 , Grand Theft Auto 5 , а також оригінальні джерела для GTA 4. Всі текстури були ретельно очищені , відкориговані за кольором та...

157
221 MB
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
Коментарі 0