Обновленный загрузочный экран (+ DLC)
Автор:
Егор Сукманов
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
36.62 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
331
Всього завантажень: 331
Унікальних завантажень: 265
Ще ніхто не оцінив файл
-
31 серпня 2023obnovlennyjj-zagruzochnyjj-jekran-dlc_1693491826_796895.rar
Обновленный загрузочный экран (+ DLC) для GTA 4
Загрузочный экран в гта 4 и dlc довольно скучный и однообразный, но в интернете я нашел куча крутых артов, которые, к сожалению не используется в игре, но я попытался сделать что-то интересное, и надеюсь, вам понравится.
Я собрал по моему мнению, самые лучшие арты, после чего сделал из них загрузочные экраны. И для соответствующей красоты, я почти все картинки улучшил через искусственный интеллект, чтобы выглядело красиво и качественно.
P.S. К моему сожалению, арты у TBoGT скучные и я их просто уменьшил и заменил пару персонажей на других.
Дозволи та правила розповсюдження
Автор відповів на наступні питання під час публікації. Завантажуючи файл, ви зобов'язуєтеся дотримуватися цих правил.
Чи дозволено перезавантажувати файл на інші сайти / платформи / сервіси?
Ні
Чи дозволено створювати платні моди, використовуючи розробки, компоненти або ассети, представлені в цьому файлі?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено доопрацьовувати або оновлювати файл і завантажувати його оновлені версії окремо?
Дозволено тільки з зазначенням автора
Чи дозволено конвертувати файл для використання в інших іграх?
Ніколи за жодних умов
Чи дозволено використовувати розробки, компоненти або асети, представлені в цьому файлі, для створення своїх файлів?
Тільки після отримання дозволу автора
Використовуються чи в цьому файлі розробки інших людей, на які у автора є дозволи, але які не можна розповсюджувати без згоди їх авторів?
Ні
Рекомендовані файли
3 жовтня 2024
GTA 4

Vapid Liberator — Independence Day DLC
Vapid Liberator — це потужний позашляховий монстр-трак, представлений в рамках доповнення Independence Day DLC для GTA 5. Цей автомобіль символізує дух свободи та незалежності, відображаючи патріотичний настрій та енергетику свята. З його величезним...

15
1 MB
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з The Ballad of Gay Tony (Timecycle та VisualSettings)
Цей мод я хотів залити ще давно — майже 3 роки тому, але не наважувався і ідея лежала на поличці з тих пір. І ось, вирішив завантажити, раптом кому потрібно буде. Так, це простенька заміна парочки файлів, але зате з'являються візуальні відмінності в...
10 березня 2025
GTA 4

FPS Boost for GTA 4
Цей мод намагається зменшити кількість лагів і робить ваш геймплей приємнішим і плавним. Дає приріст FPS на 10-15 одиниць. Мод ще буде допрацьовуватися. (Оновлено 0.0.2) З'явилася 2 версія моду на оптимізацію GTA 4 (0.0.3). Для вже слабких ПК Ско...
Коментарі 0