Новые зимние стекла для машин
Автор:
hankbig
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.23 Мб
Завантажено:
Завантажень:
111
Всього завантажень: 111
Унікальних завантажень: 104
-
25 квітня 2023novye-zimnie-stekla-dlja-mashin_1682439959_954442.rar
Новые зимние стекла для машин для GTA 4. Отлично подойдет к паку машин от Shvab — Пак заснеженных машин.
Для работоспособности необходимо заменить текстуру vehicle_generic_glasswindows2 в
Grand Theft Auto IV/pc/models/cdimages/vehicles.img/vehshare.wtd
Приятной игры!
Рекомендовані файли
17 грудня 2023
GTA 4

Нева -міський фігур
Нове Fight City для GTA 4 Встановлюючи цю модифікацію, ви можете спровокувати масові заворушення на вулицях міста Свободи. Тепер гра буде грати багато, особливо з таким божевіллям. Встановлення цієї модифікації: скопіюйте загальну папку та в корен...
31 грудня 2024
GTA 4

Покращені текстури транспортного засобу
Цей пакет містить текстури з високою роздільною здатністю для ВСІХ транспортних засобів, перенесених з Max Payne 3 , Grand Theft Auto 5 , а також оригінальні джерела для GTA 4. Всі текстури були ретельно очищені , відкориговані за кольором та...

157
221 MB
19 листопада 2024
GTA 4

HQ текстури для ржавих машин
Цей мод збільшує роздільність та деталізацію текстур кузова для так званих «бітерів» (або «бангерів», іржавих машин, розвалюх, як завгодно) в GTA IV. Тепер ці текстури збільшені в 4 рази. В грі є 3 «бітери»: «Імператор Іржавий», «Сабля Іржава» та «...

24
46 MB
17 грудня 2023
GTA 4

Слухайте радіостанції поза машинами
Слухайте радіостанції поза машинами для GTA 4 Цей крихітний плагін дозволяє слухати улюблені радіостанції поза транспортним засобом. Здається, це дрібниця, але як приємно! Активується кишеньковий радіоприймач, натиснувши клавішу F12, перемикання ка...
5 січня 2024
GTA 4

Торгова машина Pepsi
Модифікація замінює розпалювальні торгові машини на торгові автомати Pepsi. Текстура хороша. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV. Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкрийте архів Office.img з каталогу PCDatamapsPropScomcercil із в...

64
387 kB
16 січня 2024
GTA 4

Торгова машина спрайт
Модифікація замінює торгові машини Sprunk за допомогою торгових автоматів Sprite. Відмінна деталь. Текстури високої роздільної здатності. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV; Виберіть пункт меню файлів/Відкрийте та відкрийте архів Office.i...

129
428 kB
27 жовтня 2024
GTA 4

Машина мисливців за привидами (Ecto-1)
Машина Мисливців за привидами для GTA 4 — це модифікація, що додає в гру легендарний автомобіль з популярного фільму. Цей автомобіль відомий своєю унікальною атмосферою та асоціаціями з командою мисливців за паранормальними явищами. Гравці зможуть в...

6
2 MB
19 листопада 2024
GTA 4

Реалістичні мутні фари для розвалюх
Дивно бачити розбитий Vigero або Emperor з чистими, як ніби щойно купленими фарами, чи не так? Цей мод виправляє це: він замінює фари на битих автомобілях на старі мутні, які виглядають більш реалістично. У грі з'явилися нові текстури фар для ориг...

19
248 kB
19 січня 2025
GTA 4

IV Reshade для ICEnhancer 3.0 Natural
IV RESHADE 1.0 — це кастомний Reshade -профіль, створений спеціально для ICEnhancer 3.0 DayL Version . Мод покращує візуальну якість гри, додаючи нові графічні ефекти та покращуючи загальну атмосферу. Вимоги: ICEnhancer DayL; Reshade. ...
1 лютого 2025
GTA 4

New Kaufman Cabs Taxi для VC: Nextgen Edition
Цей мод додає абсолютно нову модель та текстуру для знаменитого таксі Kaufman Cab у GTA Vice City, надаючи свіжий і сучасний вигляд вашому ігровому досвіду. Альтернативна модель: Мод замінює стандартну модель таксі на більш детальну та реалістичн...
2 лютого 2025
GTA 4

Новий Taxi Sabre Turbo VC: Next Gen
Цей мод представляє повністю нову модель і текстуру для Zebra Cab , з можливістю заміни Sabre Turbo у GTA Vice City: Nextgen . Особливості: Альтернативна модель – більш деталізований і реалістичний дизайн , зберігаючи оригінальну есте...
4 лютого 2025
GTA 4

Куртка Томмі 1986 для Nextgen Edition
Куртка Томмі 1986 для GTA 4 (Nextgen Edition) Цей мод додає новий одяг , доступний у магазині GASH для GTA Vice City NextGen Edition. Просто встановіть його за допомогою OpenIV , і все готово! Встановлення: Відкрийте OpenIV; Перей...
12 лютого 2025
GTA 4

Куртка Error!Sans та штани Sans для Luis
Це мій перший мод на lc.net, і я радий поділитися ним з вами! Я змінив куртку Луїса, щоб вона виглядала як культовий одяг Error!Sans з Undertale AU. Тепер Луїс носить стильну чорну куртку з синіми деталями, що дуже нагадує вигляд Error!Sans. Я тако...

5
5 MB
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
20 лютого 2025
GTA 4

Хабарі поліцейським для GTA VC: Nextgen Edition
Тільки для GTA Vice City Nextgen Edition! Цей мод додає хабарі поліцейським, як в оригінальній GTA Vice City. Хабарі розташовані на тих самих місцях, що й в оригінальній грі. При активації хабаря у вас заберуть 1 зірку. Встановлення: Розпак...
Коментарі 0