Нагору
  • Моди та файли
    • Усі файли
    • Ексклюзиви
    • Авторські файли
    • Найкращі файли тижня
    • Завантажити файл
  • Новини
  • Чити
  • Статті
  • Гіди
  • Грай у GTA 5 онлайн на ARIZONA
  • UK
Нові коментарі
GTA 6 GTA 5 GTA San Andreas GTA 4 GTA Vice City GTA 3 Red Dead Redemption 2 Red Dead Redemption Інші ігри Розробка модів Інше
  • Моди та файли
  • GTA 4
  • Моди
  • Скрипти
  • Рэгдолл [CLEO Redux]

Рэгдолл [CLEO Redux]

• Рэгдолл [CLEO Redux] / GTA 4
GTA 4 / Моди / Скрипти
Автор:
Vital
Докладніше
Контакти автора:
Відкрити сайт
Завантажив:
VitalRus Підписатися Ви підписані
Розмір:
1.43 Кб
Завантажено:
7 лютого 2023
Завантажень:
367
Всього завантажень: 367
Унікальних завантажень: 308
10 / 10
5 людей оцінили файл
Гість
Cowboy69
Aquamarine
Bryxanov1337
Aptos
Ще ніхто не оцінив файл
Завантажити Завантажити в Telegram Завантажити в Discord
До вподобань У вибраному
  • 22 квітня 2023
    rjegdoll-cleo-redux_1682187163_326548.zip
    Перевірка на віруси від Virustotal: файл безпечний (переглянути звіт)
    Завантажити
  • Автор: Vital (Віталій Павлович Ульянов). За допомогу дякую Seemann і wmysterio!
  • Опис: Простий скрипт на регдолл для GTA IV. Перемикається кнопкою «Перезарядити», коли гравець не в транспорті і або беззбройний, або тримає рукопашну або метальну зброю.
  • Вимоги: CLEO Redux 1.0.7 або новіше.
  • Установка: Помістіть папку ‘Ragdoll mod’ у папку CLEO всередині каталогу GTA IV.

P.S. Скрипт не представляє собою нічого особливо нового, подібний я робив сто років тому на C# (ScriptHook), тепер же створив окрему версію з нуля на TypeScript (CLEO Redux). Мод виключно для баловства, а код (розбір якого я хочу провести в майбутньому) може бути цікавий скриптерам як демонстрація деяких можливостей CLEO Redux. І, на відміну від мого старого скрипта, цей дозволяє саме перемикати режим «ганчіркової ляльки», а не включати на короткий час.

Назва та опис файлу були перекладені. Показати оригінал (RU)Показати переклад (UK)
Рэгдолл [CLEO Redux]
  • Автор: Vital (Виталий Павлович Ульянов). За помощь спасибо Seemann и wmysterio!
  • Описание: Простой скрипт на рэгдолл для GTA IV. Переключается кнопкой «Перезарядить», когда игрок не в транспорте и либо безоружен, либо держит рукопашное или метательное оружие.
  • Требования: CLEO Redux 1.0.7 или новее.
  • Установка: Поместите папку ‘Ragdoll mod’ в папку CLEO внутри каталога GTA IV.

P.S. Скрипт не представляет собой ничего особо нового, подобный я делал сто лет назад на C# (ScriptHook), теперь же создал отдельную версию с нуля на TypeScript (CLEO Redux). Мод исключительно для баловства, а код (разбор которого я хочу провести в будущем) может быть интересен скриптерам как демонстрация некоторых возможностей CLEO Redux. И, в отличие от моего старого скрипта, этот позволяет именно переключать режим «тряпичной куклы», а не включать на короткое время.

Коментарі 3
© 2008- LibertyCity
Створювач і розробник: Evgenii Sokolov
Копіювання матеріалів без дозволу адміністрації або відповідних власників суворо заборонено.
Напишіть нам
Мобільна версія Версія для комп'ютерів
Моди та файли Новини та статті Чити та гайди Користувачі
Натисніть сюди для розширеного пошуку файлів