Костюмы с Xbox 360
Автор:
DeadMan6666
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1.82 Мб
Завантажено:
Завантажень:
447
Всього завантажень: 447
Унікальних завантажень: 382
Ще ніхто не оцінив файл
-
9 січня 2023kostjumy-s-xbox-360_1673277770_808272.rar
Костюмы с Xbox 360 для GTA 4
Данная модификация возвращает в гардероб Нико Беллика костюмы, которые были в своём роде эксклюзивом консольной версии GTA 4, на Xbox 360. Недостатки заключаются лишь в том, что нету звука ходьбы в обуви, а получить костюм можно только с помощью трейнера во вкладке ModelsclothesUpper, а обувь — во вкладке Feet.
Брюки берите из оригинальной ПК-версии, которые можно купить в магазине Perseus.
Приятной игры!
Рекомендовані файли
27 листопада 2023
GTA 4

Ferrari 360 R-Sport
Ferrari 360 R-Sport в GTA 4-ідеальне поєднання витонченості та продуктивності. Таким чином, кожна частина автомобіля була ретельно розроблена для досягнення максимального реалізму та задоволення від водіння. ...

43
4 MB
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

213
18 MB
27 січня 2024
GTA 4

Джейсон Стенем - Великий Тслотс Паск
Велика колекція нового одягу для Джейсона Стетхема. Існує багато зображень, придатних для атмосфери гри. Майже весь оригінальний одяг був замінений, а багато нових додано. Щоб переглянути весь одяг, вам знадобиться тренер. Я рекомендую використовув...
3 березня 2025
GTA 4

Vice City: Nextgen Edition Essentials
Vice City: Next Gen Edition Essentials — це пакет модифікацій для GTA Vice City: Next Gen Edition , розроблений для покращення оригінального моду від Revolution Team. Цей мод містить оновлені звуки та текстури, забезпечуючи більш витончений досвід,...
Коментарі 3