Відновлено повну невикористану зброю ближнього бою Pool Cue
Схоже, Rockstar спочатку намагався додати іншу холодну зброю для GTA 4, як-от тонфу для поліцейських (завдяки деяким невикористаним діалогам від копів, які, очевидно, використовують тонфи), яка в даному випадку є більярдним києм, а до цього TLAD додав її виключно для цього DLC. Але на відміну від більярдного кия з TLAD, який насправді є половиною більярдного кия, перша версія для GTA 4 мала бути повноцінним більярдним києм, як у GTA SA. Невідомо, чому Rockstar вирішила створити повний більярдний кий як іншу зброю ближнього бою для GTA 4 і, ймовірно, для TLAD і TBOGT. Також невідомо, де ця зброя мала з’явитися в грі, але дуже можливо, що вона мала з’явитися на більярдному столі в барі Jamaican на Іст-Айленді, зігравши принаймні одну гру, як і в TLAD, але з половина більярдного кия.
Досить смішно, але ви можете створити цю зброю в GTA 4 і EFLC за допомогою тренера, але, на жаль, він не працює належним чином. Зброя не руйнує гру чи щось подібне, але коли ви намагаєтеся влучити в якогось NPC чи будь-який об’єкт у грі, герої взагалі їх не вдаряють. Вони просто залишаються в якійсь "бойовій" анімації, коли навіть нікого і нічого не вдарили. На щастя, мені вдалося виправити сценарій більярдного кия у файлі WeaponInfo.xml із GTA 4. Вірте чи ні, це було не так вже й важко виправити, мені просто потрібно було підтримувати себе за допомогою сценарію бейсбольної бити (який був дуже схожий на незавершений сценарій для повного кія).
Після виправлення сценарію більярдного кия я справді очікував, що зброя буде повністю скопійовано-вставленим сценарієм бейсбольної біти, але, на диво, зброя має власні звукові ефекти, коли ви б’єте когось чи щось, і навіть кілька ексклюзивних анімацій для зброї . Очевидно, Rockstar майже закінчила цю зброю (начебто 90%, але їм просто потрібно було виправити сценарій для зброї), але я припускаю, що їм потрібно було закінчити важливіші речі до виходу гри, а потім вони зовсім забув про ту зброю. Можлива підказка щодо цих моїх припущень полягає в тому, що сама зброя має текстури дуже низького рівня якості та навіть піктограму зброї, порівнюючи її з рештою зброї в грі, ніби цей більярдний кий був на ранній стадії розробки, але завершився в анімації і звукові ефекти (за винятком сценарію), а потім вони розтягнули ідею зосередитися на інших речах для гри.
Дуже іронічно те, що Rockstar пізніше зробив ще один невикористаний повний пул для TLAD, як і перший у GTA 4, але з набагато кращою моделлю HQ, текстурами та піктограмою зброї, але також без сценарію. Потім я подумав: «Чому б мені не замінити цей пул-кій LQ на невикористаний повний пул-кій HQ із TLAD, тепер, коли мені вдалося виправити його сценарій?». Результат справді вдався, зброя виглядає дуже офіційно в грі, ніби вона була від самої Rockstar, і ви можете використовувати цю зброю не лише в GTA 4, але також у TLAD та TBOGT.
ЦЕЙ ОСТАННІЙ АБЗАЦ ДУЖЕ ВАЖЛИВО ПРОЧИТАТИ. У випадку, якщо ви встановили мій мод «Max Ammo like GTA 5» для GTA 4 & EFLC і вам цікаво: «Чи збирається цей мод також змінити сценарій боєприпасів для зброї на стандартний?» або якщо ви бажаєте виправити повну зброю ближнього бою, але зі сценарієм боєприпасів для зброї за замовчуванням, не хвилюйтеся, я створив дві версії WeaponInfo.xml. Один зі сценарієм vanilla ammo, а інший із моїм модом "Max Ammo".
быстро и просто
-
restored-unused-full-pool-cue-melee_1650591991_681423.rarЗавантажити (13.20 MB)1.0Пароль на архив: libertycity