Нові кольори для транспортних засобів
Ви коли-небудь відчували, що більшість стандартних кольорів для транспортних засобів у GTA IV і EFLC дуже загальні та нудні, порівнюючи їх із кольорами з GTA V? Ну, я вирішив змінити carcolor.dat, створивши нові привабливі кольори для транспортних засобів. Спочатку це був лише невеликий експеримент, щоб зрозуміти, як працює система кольорів для транспортних засобів у GTA IV і EFLC, і коли я дізнався, як створити більш привабливі кольори, такі як у GTA V, я вирішив завантажити це як невеликий, але все ж цікавий мод.
Кольори, які я змінив і також певним чином поміняв:
-1. Чорний
-10. Сірий полі
-29. Formula Red
-51. Зелений
-61. Пастельний алебастр однотонний
-65. Jasper Green Poly
-69. Surf Blue
-74. Ultra Blue Poly
-89. Жовте таксі
-99. Класичний червоний
-102. Biston Brown Poly
-124. Фіолетовий завіс храму
-133. Дуже білий
Крім того, я вирішив перетворити #69 синій на помаранчевий, і я також перетворив #112 білий на той самий тип чорного, який я зробив для #0 чорний, тому що це кольори за замовчуванням, які Rockstar Games обрала для Johnny's Hexer велосипед. Тож в інших роботах цей мод також повністю змінює колірну палітру велосипеда Джонні. Велосипед тепер не синій і білий, а помаранчевий і чорний.
Однак через ці модифіковані кольори, які я зробив, мені також довелося вибрати іншу палітру кольорів за замовчуванням для певного автомобіля як для GTA IV, так і для EFLC. Оскільки деякі кольори транспортних засобів, як-от поліцейські машини та Caddy від TBoGT, стали помаранчевими та/або чорними, що зовсім не пасує до справжньої ванільної гри, тому я зробив усе можливе, щоб виправити ці маленькі деталі, як Наскільки міг, і під час тестування ігрового процесу я не помітив великої різниці з ванільною версією. За винятком того, що модифікована версія 4-дверного Sultan від Korean Mob в Олдерні тепер має цей новий синій колір, який я зробив. Але я навмисно залишив палітру кольорів для цього транспортного засобу недоторканою, тому що цей новий синій, який я зробив, нагадує мені тип блакитного кольору, який насправді має прапор Північної Кореї (а саме Кореї, звідки прийшли ці бандити).
Але якщо вам потрібні ці нові кольори для конкретних транспортних засобів, які вам потрібні. Я боюся, що вам знадобиться мод, щоб налаштувати ваші транспортні засоби, або використання тренера.
быстро и просто
-
new-swapped-colors-for-the-vehicles_1650260017_270273.rarЗавантажити (7.00 MB)1.0Пароль на архив: libertycity