Новий індивідуальний пакет фонів для мобільних телефонів
Ви коли-небудь відчували, що в GTA IV і EFLC фони мобільних телефонів, які ви можете купити в ігровій мережі vipluxuryringtones.com, — це лише фони, які лише рекламують внутрішньоігрові продукти, а деякі з них навіть містять деякі сексуальні посилання що ти навіть не хочеш мати на своєму ігровому мобільному телефоні? Який жоден з них не має нічого пов’язаного з особистими смаками Ніко, Джонні чи Луїса.
Що ж, я вирішив зробити свій власний персоналізований фон для мобільних телефонів Ніко, Джонні та Луїса (використовуючи деякі модифіковані офіційні скріншоти кожного героя від Rockstar Games), замінивши фон «MeTV» (для Ніко) і два найсексуальніших, які є "Honkers" (для Джонні) і "CNT Top H*okers" (для Луїса). На кожному фоні зображено кожного героя з його відповідних титулів, а також їхні власні кольори, які я вибрав для них (жовтий для Ніко, помаранчевий для Джонні та фіолетовий для Луїса).
Коли ви перевіряєте свій мобільний телефон, тепер він показуватиме повні імена головних героїв з різними шрифтами для кожного, а анімовані об’єкти на фоні також є повними іменами головних героїв, але в акронімах.
Крім того, вам не потрібно турбуватися про те, який фон ви хочете купити в ігровому Інтернеті. Я не поспішав замінити інтерактивні зображення з ігрового Інтернету, щоб придбати конкретні фони мобільного телефону, які я замінив. Однак, коли ви переходите до «Параметри» зі своїх ігрових мобільних телефонів, пам’ятайте, що назви фонів із тих, які я замінив, називаються «MeTV» (фон Ніко), «Honkers» (фон Джонні) і «CNT Top H*okers» (фон Луїса). Не згадуючи, що ви можете купити всі ці фони для всіх головних героїв.
І як додатковий варіант, я змінив ексклюзивний колір фону мобільного телефону Луїса за замовчуванням, а також колір кнопок його телефону на фіолетовий. На жаль, це єдиний фон, який ви не можете використовувати для інших дійових осіб.
быстро и просто
-
gta-iv-eflc-new-customized-cellphone_1650087625_678703.rarЗавантажити (9.08 MB)1.0Пароль на архив: libertycity