Реалистичные повреждения машин для Карпаков
Автор:
dawg
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
13.42 Кб
Завантажено:
Завантажень:
1.1K
Всього завантажень: 1175
Унікальних завантажень: 762

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Daniel Yaya

MisterFox2016
Astris Rex

Гість

Гість

YouKondor4444

Asuka Kasen
Ще ніхто не оцінив файл
-
24 січня 2023realistichnye-povrezhdenija-mashin-dlja_1674528271_529782.zip
-
disk.yandex.ruЗавантажити
Мод на реалистичные повреждения машин. С этим модом машины не переворачиваются на поворотах. Предназначен для тех, кто установил новые машины.
Рекомендовані файли
17 грудня 2023
GTA 4

Слухайте радіостанції поза машинами
Слухайте радіостанції поза машинами для GTA 4 Цей крихітний плагін дозволяє слухати улюблені радіостанції поза транспортним засобом. Здається, це дрібниця, але як приємно! Активується кишеньковий радіоприймач, натиснувши клавішу F12, перемикання ка...
7 грудня 2023
GTA 4

Honda Type RN-M
Honda Civic Type R LT-M-A Mod, який вже перетворює енергійний та спортивний Honda Civic Type R на справжню гоночну машину для любителів настройки та модифікацій. эta versija atormокуля поліва, ряд улюше, Qulючaut Е, коли беле ...

41
4 MB
19 листопада 2024
GTA 4

HQ текстури для ржавих машин
Цей мод збільшує роздільність та деталізацію текстур кузова для так званих «бітерів» (або «бангерів», іржавих машин, розвалюх, як завгодно) в GTA IV. Тепер ці текстури збільшені в 4 рази. В грі є 3 «бітери»: «Імператор Іржавий», «Сабля Іржава» та «...

23
46 MB
5 січня 2024
GTA 4

Торгова машина Pepsi
Модифікація замінює розпалювальні торгові машини на торгові автомати Pepsi. Текстура хороша. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV. Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкрийте архів Office.img з каталогу PCDatamapsPropScomcercil із в...

64
387 kB
16 січня 2024
GTA 4

Торгова машина спрайт
Модифікація замінює торгові машини Sprunk за допомогою торгових автоматів Sprite. Відмінна деталь. Текстури високої роздільної здатності. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV; Виберіть пункт меню файлів/Відкрийте та відкрийте архів Office.i...

129
428 kB
27 жовтня 2024
GTA 4

Машина мисливців за привидами (Ecto-1)
Машина Мисливців за привидами для GTA 4 — це модифікація, що додає в гру легендарний автомобіль з популярного фільму. Цей автомобіль відомий своєю унікальною атмосферою та асоціаціями з командою мисливців за паранормальними явищами. Гравці зможуть в...

6
2 MB
19 листопада 2024
GTA 4

Реалістичні мутні фари для розвалюх
Дивно бачити розбитий Vigero або Emperor з чистими, як ніби щойно купленими фарами, чи не так? Цей мод виправляє це: він замінює фари на битих автомобілях на старі мутні, які виглядають більш реалістично. У грі з'явилися нові текстури фар для ориг...

18
248 kB
18 лютого 2025
GTA 4

Мій особистий ретекстур автомобілів для GTA Vice City Nextgen Edition
Мій особистий ретекстур транспортних засобів для GTA Vice City Nextgen Edition Ця модифікація являє собою мій особистий ретекстур транспортних засобів у GTA Vice City Nextgen Edition . Я вклав багато часу та зусиль, щоб покращити візуальну прива...
14 березня 2025
GTA 4

Особисті корективи для поліпшеного досвіду (Nextgen Edition)
Особисті корективи для поліпшеного досвіду для GTA Nextgen Edition Цей мод вносить невеликі, але значущі виправлення, покращуючи вже хороший мод. Зміни та поліпшення: Покращена зброя: Доопрацьовані M60 та M4 у бандитів у початковій сцені ...

54
12 MB
17 грудня 2023
GTA 4

Текстура для АЗС
Модифікація замінює АЗС, представлені в грі за допомогою АЗС нафтової компанії Lukoil. Встановлення: Запустіть редактор OpenIV; Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та відкрийте архів Amenitie.img з каталогу ПК/даних/Карт/реквізитів/вулиць із в...

27
1007 kB
5 січня 2024
GTA 4

Нові шкури для поні
Красиві шкури для автомобіля поні. Здається, це невелика модифікація, але оточення дуже розбавляє стандартною грою! (NYPD, FDNY, Нью -Йорк Департамент санітарії, WCC) Встановлення: Запустити OpenIV. Виберіть пункт меню файлу/Відкрийте та в...

21
583 kB
20 травня 2024
GTA 4

Футболка з V-подібним вирізом для Niko Bellic
Чи нарешті настала весна в Liberty City? Можливо, у вашій грі літо? Хочете, щоб так було? Ось футболка з V-подібним вирізом для Niko Bellic різних кольорів і кількома графічними елементами (два з них від JolyWonk!) Якщо бажаєте, текстури сумісні з...
20 травня 2024
GTA 4

Сорочка реглан для Ніко
Ще один предмет весняно-літнього гардеробу для Ніко Белліка! Милий, безпечний вигляд хлопця з сусіднього двору для вашого улюбленого 30-річного східноєвропейського злочинця, сорочка реглан, також відома як бейсбольна футболка, хоча ці рукави три чве...

124
9 MB
20 травня 2024
GTA 4

Костюм поліцейського для Ніко Белліка - Частина Перша
"Ви натякаєте, що я чортів поліцейський? Я думав, ви знаєте краще." Перша частина Костюма поліцейського, поліцейська форма, все таке інше для Ніко Белліка, що містить стандартний cop lowr, сорочку з довгим рукавом і капелюх як sus2 drawable, т...

211
18 MB
17 червня 2024
GTA 4

Скін Військової Поліції для Declasse
Цей скін являє собою вініл військової поліції РФ, стилізований під голландську військову поліцію. Сам скін не мій, я лише його переробив. (вибачаюсь за коряві моменти, скін робив поспіхом) Інструкція по встановленню знаходиться в самому файлі. ...

11
842 kB
Коментарі 0