Hummer H1 Original
Автор:
LMaster
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
2.02 Мб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
892
Всього завантажень: 892
Унікальних завантажень: 66
Ще ніхто не оцінив файл
-
depositfiles.comЗавантажити
-
turbobit.netЗавантажити
Особенности:
- Модель поддерживает все основные функции игры.
- Сохранена оригинальная версия кузова*
- настроенный handling
- авто правильного размера
- Все бьется
- Нормальный вес
- HQ салон
- Отличная подвеска
- ГГ сидит правильно
- Дым из выхлопной трубы такой какой должен быть у настоящего Хаммера
- Вдалеке машина выглядит так же как и вблизи
- И много других плюшек
* Да, он не красится, т.к это оригинальная версия, зеленого цвета милитари с заклепками и другими штучками, все как в оригинальном H1
Можете говорить что это плохо но я придерживаюсь того что так лучше, и смотрится это посолидней.
Рекомендовані файли
27 жовтня 2024
GTA 4

Hummer H1
Hummer H1 для GTA 4 — це модифікація, яка додає в гру культовий позашляховик, відомий своєю потужністю та прохідністю. Цей автомобіль, спочатку створений для військових потреб, відрізняється великим дизайном та здатністю долати найскладніші перешкод...

35
2 MB
30 листопада 2023
GTA 4

IV Rottweil Olympia 72 V1.0
Привіт, це моє перше завантаження ; ) Це конверсія Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 для GTA V до GTA IV з використанням 3dsmax 2015. Посилання на оригінального автора : Rottweil Olympia 72 від largeaj2020 Я додав відображення до моделі і на...
120
5 MB
11 січня 2024
GTA 4

Реалістичний король Мод Паск
Без перебільшень шикарний контент-пак для GTA 4. Заміна приблизно 90 вигаданих транспортних засобів у грі. Від простих легковиків, спорткарів і мотоциклів до службових автомобілів. Також є катери і вертольоти (реально існуючі аналоги). Мод тако...
20 травня 2024
GTA 4

КОПАС МАСУРУВАННЯ НІКО БЕЛЛІК - ЧАСТИНА Перша
"Ви пропонуєте, що я ебаний поліцейський? Я думав, що ти будеш знати краще, ніж це". Частина Перша маскування поліцейських, Уніформа поліції, що-небудь для Ніко Белліка, що містить стандартний поліцейський Lowr, сорочку з довгим рукавом та кап...

206
18 MB
Коментарі 4