ЖЕЛЕЗНЫЙ ЧЕЛОВЕК В ГТА 4 : Установка мода
Автор:
sashock
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
127.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
823
Всього завантажень: 823
Унікальних завантажень: 383
-
www.youtube.comЗавантажити
ЖЕЛЕЗНЫЙ ЧЕЛОВЕК В ГТА 4 : УСТАНОВКА МОДА IRON MAN IV GTA 4
Всем привет.
Возвращаю рубрику Моды ГТА. В этом видео я сделал обзор мода IRON MAN IV V 2.0, а так же я расскажу как установить именно мою сборку с ENB для слабых и средних ПК, с экраном загрузки Железный человек и т.д.
Приятного просмотра. Ставь лайк и подписывайся.
Рекомендовані файли
17 липня 2024
GTA 4

Summer - Shirtless Niko Bellic & Swimwear
У Ліберті-Сіті спекотне літо, і наш улюблений Ніко Беллік готовий викупатися в сумнівних громадських басейнах міста. Даний мод дозволяє нашому головному герою Grand Theft Auto IV Ніко Белліку переодягнутися в літній варіант одягу для купального сезо...
17 липня 2024
GTA 4

Бета одяг для Менні, Плейбоя Х та Романа
Представляю вашій увазі модифікацію, яка замінює одяг сюжетних персонажів з Grand Theft Auto IV на одяг з Бета версії гри. Що замінено?: У Менні одяг замінено на більш світлий, а саме синій спортивний одяг, як показано на екрані завантаження. ...
10 грудня 2023
GTA 4

Мод водія вантажівки
Цей мод додає в гру можливість відчути себе водієм вантажівки! Мод також містить додаткові функції, такі як: можливість ремонту та миття вантажівки (неможливо в оригінальному GTA 4); Додано "небезпечні товари", які мають певні шанси з’явити...
11 січня 2024
GTA 4

Реалістичний король Мод Паск
Без перебільшень шикарний контент-пак для GTA 4. Заміна приблизно 90 вигаданих транспортних засобів у грі. Від простих легковиків, спорткарів і мотоциклів до службових автомобілів. Також є катери і вертольоти (реально існуючі аналоги). Мод тако...
25 січня 2024
GTA 4

Джейсон Станем Мод
Мод замінює оригінальний вигляд Ніко на Джейсона Стетема від автора FcMkr Tiroles. Як зазначено в описі, це бета версія, місцями є невеликі баги, але в загальному виглядає добре. Підтримується робота в катсценах. Встановлення: замінити файли в ...
19 березня 2025
GTA 4

Оновлений таймцикл для мода Nextgen Edition
Цей мод — модифікація таймциклу, створена моїм знайомим моддером. Я вніс невеликі зміни, щоб зробити воду більш морською та приємною для сприйняття. Це в першу чергу смакове налаштування, тому прошу ставитися без негативу. Зміни: Колір води: ...
3 лютого 2024
GTA 4

Кращий мод крові - поліпшення текстури крові
Набір яскравіших та соковиті текстури крові, які в кілька разів перевершують оригінал і додають хоча б певної різноманітності похмурі кольорові палітру гри. виглядає чудово, бордова кров. Встановлення: Копіювати fxprojtex.wtd та pedmage.wtd fi...

486
2 MB
31 січня 2025
GTA 4

Озвучення для моду Vice City Nextgen Edition v1.4
Портована оновлена версія озвучення для Vice City Nextgen Edition. Для встановлення вказати папку з грою та підтвердити заміну файлів. Зміни: v1.4 — Виправлено переклад. Спеціально для версії Nextgen Edition було додано 1 неофіційну катсцену, а тако...
30 грудня 2023
GTA 4

Tae tass і gabled unlochked
Чудова модифікація на тему байкера. цей мод: додає до ігрової моделі мотоциклів із додаткового епізоду "Загублений і проклятий" (Angel, Hexer, Lycan, Nigyblade, Revenant, Wolfbane), навмисно розрізані на розробники; перетворює Ніко в Джонні К...
30 січня 2024
GTA 4

Рослинні текстури - вегатів
Цей мод замінює текстури рослинності. На деревах ви навчитесь рідними березами. Приємно бачити подібного в Свободі. Вони виглядають дуже добре. Десь червоні дерева нагадують теплий початок осені, і десь гаряче квітуче літо. Для більш реалістичної ро...

243
28 MB
9 березня 2024
GTA 4

Графіка з The Ballad of Gay Tony (Timecycle та VisualSettings)
Цей мод я хотів залити ще давно — майже 3 роки тому, але не наважувався і ідея лежала на поличці з тих пір. І ось, вирішив завантажити, раптом кому потрібно буде. Так, це простенька заміна парочки файлів, але зате з'являються візуальні відмінності в...
28 квітня 2024
GTA 4

Шматок острова з Minecraft 1.20.4
З рофлу вирішив конвертувати в GTA 4 шматок одного зі своїх світів Minecraft 1.20.4. Колізія, за винятком селянських грядок ( я там біля посівів забув її видалити ), скрізь нормальна. Матеріали також, практично скрізь налаштовані. Карта повинна, к...
7 серпня 2024
GTA 4

Urban Tapes 2.0
Urban Tapes 2.0 — це мод, орієнтований на гіперреалізм для Grand Theft Auto IV, заснований на варіанті War Tapes з Battlefield Saga. Містить: Версія EFLC; Оновлені постріли; Реалістичні рикошети; Новий Shot2; Нові трассера; Звук мініга...

151
12 MB
10 серпня 2024
GTA 4

HD Weapon Icons
Цей мод змінює абсолютно всі значки зброї, будь то GTA IV або EFLC, на інші, набагато кращої якості Кредити RollY за створення цих іконок. Я підтримав створення кольорових іконок на основі іконок, створених ним. Установка: Зброя: Відкрийте...
17 листопада 2024
GTA 4

Реальний вогонь
Ця модифікація повністю переробляє систему горіння в GTA 4, роблячи вогонь більш реалістичним і вражаючим. Тепер матеріали горять довше, полум'я стає об'ємнішим, а вогонь поширюється швидше. Характеристики різних матеріалів у грі налаштовані відпові...

206
4 kB
Коментарі 0