Green Trees Pack 2.
Автор:
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
2.75 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
generic.ide, pinetree_narrow.dff, pinetree_wide.dff, pinetrees.txd, vegclubtree02.dff, vegclubtree03.dff, vegpathtree.dff
Завантажено:
Завантажень:
170
Всього завантажень: 170
Унікальних завантажень: 46
Ще ніхто не оцінив файл
-
drive.google.comЗавантажити
Вторая часть сборника новых деревьев. Рекомендуется ставить поверх первой. Все модели имеют хорошее качество, а текстуры - высокое разрешение. Модели имеют прелайт, текстуры имеют мип-мап уровни.
Модификация является частью более крупного проекта - GTA3: Kostygov Edition.
Удачной установки и приятной игры!
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
2016.
Рекомендовані файли
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
31 серпня 2024
GTA 3

Left 4 Dead 2 Weapons Pack
Збірник зброї з Left 4 Dead 2 для GTA 3 Привіт. Я знайшов збірник зброї з Left 4 Dead 2 який вас здивує. Працюють як в оригінальній версії , так і в Updated Classic . А також використовуються в модах GTA 3. Особливості : Не псують атмосфер...

74
2 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
Коментарі 0