Beauty Green Project. Part 1. Park.
Автор:
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
4.16 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
bgp.ipl, generic.col, trees.txd, trees2.txd, veg_tree3.dff, veg_treeb1.dff, veg_treenew03.dff, veg_treenew05.dff, veg_treenew08.dff
Завантажено:
Завантажень:
230
Всього завантажень: 230
Унікальних завантажень: 62
Ще ніхто не оцінив файл
-
drive.google.comЗавантажити
Проект по замене игровой растительности на более качественную. Заменены не только текстуры, но и сами модели. Кроме того, добавлены дополнительные деревья в Городской Парк. Это - только первая часть проекта. Время от времени будут выходит обновления.
Модификация является частью более крупного проекта - GTA3: Kostygov Edition.
Удачной установки и приятной игры!
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
2016.
Рекомендовані файли
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
6 липня 2024
GTA 3

LCPD Rebalance v1
LCPD Rebalanced V1 — це мод, який зосереджений на тому, щоб зробити поліцію GTA 3 більш складною і цікавою для боротьби. Зміни: 1 зірка: без змін; 2 зірки: пасажир поліцейської машини несе дробовик; 3 зірки: водій несе узі, пасажир 1 несе ...
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 1