Dynamic Light Fix. Part 1.
Автор:
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
892.39 Кб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
blok3_flats02.dff, com_cust_roads310.dff, com_land045.dff, com_park1.dff, com_park1b.dff, com_park2.dff, com_park2b.dff, com_park3.dff, com_park3b.dff, comlnd1.dff, comtopuni1.dff, mscp_grndfloor.dff, mscp_midlfloor.dff, mscp_topfloor.dff, newuni_gz.dff, newunigrnd.dff, tenkb_ground.dff, tenkb_raised.dff, townhallbig.dff, uni_grndkb.dff
Завантажено:
Завантажень:
249
Всього завантажень: 249
Унікальних завантажень: 68
Ще ніхто не оцінив файл
-
drive.google.comЗавантажити
Сборник игровых моделей, адаптированных под скрипт динамического освещения от DimZet13 (идет в комплекте).
Это - первая часть адаптируемых моделей. В дальнейшем надеюсь сделать еще.
Модификация является частью более крупного проекта - GTA3: Kostygov Edition.
Удачной установки и приятной игры!
Илья Костыгов аКа Till Lindermann...
2016.
Рекомендовані файли
10 липня 2024
GTA 3

Розширена банда Фореллі
У цій модифікації банда Фореллі буде розширена, більш серйозна з точки зору формування. Фореллі тепер з'являться в: Portland View; Saint Mark's; Chinatown; Red Light District; Hepburn Heights; Harwood; Cedar Grove. Мафія тепер...
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
18 жовтня 2024
GTA 3

Alternative EMOTION 98.3 (1989) 1.0
Ось альтернативна радіостанція EMOTION 98.3 для GTA 3. Замінює ГРУ. ВІДМОВА ВІД ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ — РАДІО ДУЖЕ ГУЧНЕ! Радіо включає 14 ностальгічних, баладних і рок-пісень з 1980-х років. На радіо я використовував оригінальні джингли та голос дик...

18
162 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
Коментарі 0