Drive Skin
Автор:
NotOkay69
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
50.43 Кб
Завантажено:
Завантажень:
842
Всього завантажень: 842
Унікальних завантажень: 353
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Скин (ну, не в точности) главного героя фильма "Драйв" (2011). Да, игра отражает текстуры, поэтому скорпион на спине вышел... ну, сами видите.
Рекомендовані файли
23 липня 2024
GTA 3

James Bond skin for Claude
Привіт всім! Я представляю вам Бонда, Джеймса Бонда. Спеціально створені скіни з чорним та синім варіантами смокінгів. Особа була натхненна актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірсом Броснаном. Насолоджуйтесь! Сумісний зі Skin an...

136
489 kB
29 грудня 2023
GTA 3

П’ять новорічних шкури (+2 бонус)
Привіт користувач! Я підготував для вас 7 (2 бонус) Нові роки. Створити новорічну атмосферу. Такі шкури ідеально підходять для великих мод на тему нового року (наприклад, такий мод, , як Сніжне Сіті ). Встановлення: киньте шкури в папку Skins (ц...
27 лютого 2024
GTA 3

Шкіра Франклін Клінтон з GTA 5
Шкіра Франкліна Клінтон з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєш мою шкіру Майкл де Санта з GTA 5? І так, через стільки часу я все -таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з однієї гри, але вже схожа на звичайну шкіру, як текстура для Клода. Звичайні, але висок...
20 травня 2024
GTA 3

Голова Клода ПК для сцени Bank Job
Замінює модель голови Клода і текстуру на ту модель і текстуру, що використовуються у звичайній грі на ПК. Несумісний з Skin and Bones. Установка: Замінити playerx.dff і PLAYERX.TXD в gta3.img за допомогою IMGTool або TXD Workshop ...

70
91 kB
22 липня 2024
GTA 3

HD скіни для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім, представляю вашій увазі мої HD-відретушовані, зроблені на замовлення скіни, загалом 31 (включно з тюремною формою), створені для GTA 3 за допомогою Photoshop. Веселіться! Сумісний з modloader і Skin and Bones (Xbox версія Клода з PC г...
16 серпня 2024
GTA 3

Hotline Miami: Jacket як Claude
Представляю вашій прекрасній увазі Hotline Miami Jacket як Claude - повний ремейк оригінального скіна Jacket. Це мій перший мод тут! Для Claude ця нова версія включає: Рукавички; Більш HD текстури; Прекрасні Nike; Блондин, але реалістич...

185
218 kB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

269
32 MB
12 грудня 2024
GTA 3

Скін соліста гурту Scooter
Вітаю всіх, хто зацікавився моєю новою текстурою соліста легендарної німецької групи Scooter! Тепер H.P. Baxxter замінить стандартного персонажа GTA 3, додавши грі унікальну атмосферу. Хоча текстура буде мовчазною, у мене вже є ідея, як оживити її ф...

52
69 kB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
Коментарі 7