Blista Compact Mod
Автор:
ClaudeVercetti2014, Rockstar Games
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
877.83 Кб
Файли в архіві:
Завантажено:
Завантажень:
303
Всього завантажень: 303
Унікальних завантажень: 107
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.ruЗавантажитиПароль на архів: libertycity
Этот мод заменяет старую Блисту из GTA 3 на её более модифицированную версию.
Машина сконвертирована из GTA Vice City, номерные знаки остались прежними, а фары и некотрые текстуры перекочевали прямиком из Сан-Андреаса.
Рекомендуемые файлы
2 травня 2024
GTA 3

Емоджики rectile 1.0
Транспортні засоби для GTA 3, колекція оригінальних та доданих перероблених автомобілів, виготовлених у одному стилі та додано невеликі деталі, наприклад: читабельні ліцензійні знаки, склоочисники, кришки для газових танків тощо Тепер у кожного авто...
16 лютого 2025
GTA 3

Crouch Mod
Цей скрипт дозволяє вам присідати та стріляти так само, як це роблять поліцейські та інші пішоходи в GTA 3 Як встановити : встановіть cleo і помістіть папку cleo у вашу папку GTA 3 Як використовувати : натисніть C, щоб присісти, і коли ви спробу...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
17 грудня 2023
GTA 3

Stallion 1970 Oldsmobile 442
Тільки файл формату TXD. Візьміть той самий stallion.dff з LCS Cars Mod і просто використовуйте цей файл TXD. Особливості цієї модифікації такі: Нова текстура гриля та фари; Використовується HD -текстури жеребця з історій міста Ліберті; До...

52
1011 kB
23 вересня 2024
GTA 3

Opel Mant 1978
Opel Manta Mod 1978 для GTA 3 додає до гри світу культового купе кінця 70 -х. Цей автомобіль відрізняється своїм ретро-стилем та спортивним персонажем, що робить його привабливим для любителів класичних автомобілів. ...

37
2 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Зачаровано
Привіт, мене звати Тахмід Фердус, я з Бангладеш. Це мій перший опублікований мод, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками чи збоями. Відомою проблемою є помилка «Необроблений виняток», яка може виникнути під час ви...
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatech B1.1 (побудувати i)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA в світі. Мета мода — позбутися від вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробила. Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлені помилки, про які ви наві...

250
94 kB
Коментарі 3