КЛОД НАУЧИЛСЯ ГОВОРИТЬ?! // GTA3pbse Project
Автор:
andre500, PB
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
1.19 Мб
Файли в архіві:
Файли відомих розширень, які були знайдені в архіві.
Молчание Клода
Завантажено:
Завантажень:
532
Всього завантажень: 532
Унікальних завантажень: 297
catfromnesbox
KirillPonomarev2

Гість

Гість

Гість

Bryxanov1337

Depeche Mode

ВОВА ВОВ

Suetset Boy

OlegOman

Emsi_Gronson

KOT33

GTAmer
lmfar

NickSkor74

SIZZZ
Vladik 68

Edward Kron

LB

Bobby

CloudeFan

smalloff

Kozarenko
kacta10

Dr_Ziegler62

bogdankuz

Chel555

vovanboyarin22

Казимир Ланселот

TheCrazyGamer

Sanek1996.ru
Purple_DeaD

tiak13085

RUS777

atom889

VirusMS

Evgenii Sokolov
Ще ніхто не оцінив файл
-
Пароль на архів: libertycity
-
dfiles.euЗавантажитиПароль на архів: libertycity
GTA3pbse (gta3plugin based speech engine) - скрипт, заставляющий Клода говорить. Да, друзья, это свершилось, Клод всё-таки заговорил! Он по прежнему молчалив в кат-сценах, но во время геймплея Вы услышите его истинный голос, который мы позаимствовали у Клода из GTA 2.
Скрипт на стадии альфа-бета-гаммы, мы по-прежнему дорабатываем его, делаем его играбельным. Видео-демонстрацию первого теста Вы можете увидеть ниже.
Рекомендуемые файлы
16 серпня 2024
GTA 3

Гаряча лінія Маямі: Куртка як Клод
Я представляю твої прекрасні очі, як піджак у Майамі, як Клод повний рімейк оригінальної шкіри куртки. Це мій перший мод тут! для claude Цей новий ver включає: рукавички; Більше текстур HD; красиві nike's; blonder, але реалістичний clau...

176
218 kB
1 грудня 2024
GTA 3

Більше HD скінів для Xbox версії Клода з PC головою
Привіт всім! Я радий представити вам ще один набір скінів високої чіткості для Клода, що містить загалом 11 унікальних дизайнів. Кожен набір включає різні варіації курток, штанів та взуття, пропонуючи різноманітні стилі на ваш смак. Незалежно від то...

240
32 MB
5 березня 2025
GTA 3

Бета-скін Клода
Представляю вам ранню бета-версію Клода, яка все ще знаходиться на gta3.img, і це цікавіше, тому що її можна побачити на першій заставці. Насолоджуйтесь цим модом, який представляє деякий вирізаний контент гри 2001 року. ...

14
36 kB
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
23 липня 2024
GTA 3

Шкіра Джеймса Бонда для Клода
Привіт усім! Я представляю тобі Бонда Джеймса Бонда. Шкури, виготовлені на замовлення, з чорно -синіми варіаціями Tuxedos, обличчя було натхнене актором, який зіграв Джеймса Бонда у чотирьох фільмах, Пірс Броснан. Насолоджуйтесь! сумісний зі шкірою...

129
489 kB
19 грудня 2023
GTA 3

Саймон Хендріксон від крика страху
Саймон Гендріксон з Cry Of Fear для GTA 3 Грайте за Клода, одягненого як Саймон Гендріксон з Cry of Fear, у GTA 3. Скін має пристойні текстури, працює в кат-сценах і в грі (очевидно), текстури виконані кваліфіковано. Подяка: Андреасу Роннбергу за ...
20 грудня 2023
GTA 3

LCS Toni Cipriani
Круїз навколо міста Ліберті в 2001 році як Toni Cipriani від GTA: LCS (Історії міста Ліберті) A.K.A Молодша версія Тоні в GTA III! текстури якось тонко, голова Клода замінюється на голову LCS Toni, 3 бонус текстури за шкіру Тоні! Інстинтація: ...
18 лютого 2024
GTA 3

Маленька дівчинка V1.3
Цей мод замінює Клод для жінки ("маленька дівчинка"), оригінальна ідея користувача "xyzar". Шкури, зроблені мною, я додав жіночі анімації та модель із фіксованими пальцями. Оновлення v1.3: -Всі шкури були перероблені, щоб зробити їх високою якістю,...
20 травня 2024
GTA 3

Claude PC керує банківською роботою
Замінює модель голови Клода та текстуру на цій моделі та текстурі, які використовуються в звичайній грі на ПК. Несумісний зі шкірою та кістками. Встановлення: Замінити Playerx.dff та Playerx.txd у GTA3.img за допомогою iMgTool або TXD Worksho...

66
91 kB
15 червня 2024
GTA 3

Крик страху в нарядах (перероблений)
Ласкаво просимо до ще одного моду, створеного мною! Цього разу я збираюся продемонструвати деякі з відомих костюмів Cry of Fear, які носили Book Simon та справжній Simon. Я вирішив: "Чому б не ввести деякі елементи, пов'язані з Cry of Fear, у GTA I...
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Матова зима - реместована (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
24 вересня 2024
GTA 3

MSX FM Remake (версія ПК)
Привіт усім. Як шанувальник GTA 3, я вирішив зробити рімейк радіостанції MSX FM. Але я не просто колюв DNB Tracies, але спробував, але за допомогою штучного інтелекту я взяв і інтегрував фрази ді -джея часового коду з оригінальних радіостанцій MSX т...

36
898 MB
1 листопада 2024
GTA 3

SilentPatch v1.1 (Build 9)
SilentPatch (Build 9) SilentPatch — один з найкращих модів для GTA у світі. Мета мода — позбутися вихідних помилок гри, чого Rockstar не зробив Це незамінний мод, який ви не можете пропустити у своїй грі. Виправлено помилки, про які ви навіть не пі...

261
94 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
30 січня 2025
GTA 3

Погане самопочуття
Всім привіт! Це ваш старий добрий ді-джей Трьохпес. Скрипт працює так: якщо в тебе 30 хп або менше, то Клод залишає кривавий слід за собою, а камера починає злегка трястися. Недоліки: камера трясеться навіть у катсценах. Дивіться відео нижче. ...
Коментарі 26