[III] Extended Radio
Автор:
R*, kurdt_62
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
1337.09 Мб
Завантажено:
Завантажень:
1.9K
Всього завантажень: 1915
Унікальних завантажень: 744

MIXAIL_K

Гість

Maria Latore

Гість

Гість

Michael Lopez

Гість

Гість

Гість

Depeche Mode

Channel Jordan

Гість

Гість

Гість

Adfardo
Larx

stalsharik

velichko_9812

BurgerKo

RUS777

Mr.Flamer

max202

CloudeFan
mihannnn

Jesus_Christ
Ivanov1997
ыф

FarmerKarwer

SIZZZ
BPEMEHHO_HETY
Ще ніхто не оцінив файл
-
11 березня 2024iii-extended-radio_1710166158_395325.rar
-
yadi.skЗавантажити
Продолжение этого мода, теперь для GTA III.
Некоторые из добавленных песен:
P.S. Есть шанс, что в будущем могу выпустить такой мод для San Andreas (я уже подобрал песни для одной радиостанции), но этот шанс мал, т.к. в San Andreas совсем другая структура радио, и туда будет очень проблематично "засунуть" новые песни.
Рекомендовані файли
13 жовтня 2024
GTA 3

Wave 103 Alternative Radio (1989) V2.0 (hotfix)
Ось ОНОВЛЕННЯ моєї альтернативної Wave 103 для GTA 3. Замінює MSX. Встановлення — помістіть у аудіо папку. Радіо включає 24 нові wave/hi-nrg/europop пісні ЗАРАЗ з 1981-1989, три рекламні паузи та джингли. Аддон може бути частиною мого пакету ад...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
18 березня 2025
GTA 3

Maps Addons (Vanilla & Liberty Extended Support)
Цей мод додає чотири нові елементи в Grand Theft Auto 3. Він розроблений для Liberty Extended, але також сумісний з ванільною версією гри. Додані елементи: Тверде дно (Seabed); Інтер'єр магазину таксі; Інтер'єр Bistro Марко; Реконструйов...
72
3 MB
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

78
289 kB
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
26 січня 2025
GTA 3

Вирізані пісні HEAD Radio
Цей мод повертає пісні, вирізані з радіостанції HEAD Radio. Спосіб встановлення: розпакуйте все з архіву в саму гру, в папку audio. Вирізані пісні: Tom Novy — Back to the Streets (2001) Conor and Jay — Carry Me Off (Craig Conner, Julie...
64
51 MB
22 серпня 2024
GTA 3

Розшукувана система приховування рівня (III)
Коли-небудь хотіли позбутися поліції, але не могли це зробити легко, бо у вас 6 зірок? Коли-небудь хотіли залишитися непоміченими, щоб відвести від себе копів? Тепер ви можете! Це сильно натхнене системою приховування, введеною в моді "Vice Extended...
16 вересня 2024
GTA 3

RISE FM Remake
Всім привіт. Після того як я зробив ремейк RISE FM для GTA 3 для мобільних пристроїв, я вирішив дістатися і до ПК-версії. В цілому, якщо розмір моду вам не заважає, то буду радий, якщо заціните мій мікс, який я сам зробив в FL Studio.
...

52
994 MB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
20 березня 2025
GTA 3

Liberty City Classic Base (Build 1B)
Цей модпак є збіркою найкращих і найсучасніших виправлень і функціональних поліпшень, розроблених спільнотою. Мета цього проєкту - спростити процес виправлення гри, зберігаючи традиції оригіналу, зробивши встановлення таким же простим, як у випадк...
Коментарі 6