Телепорт в любое авто
Автор:
Tommi4ka Vercetti
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
7.17 Кб
Завантажено:
Завантажень:
2.8K
Всього завантажень: 2881
Унікальних завантажень: 697

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

hackimplay

Гість

Гість

Гість

Гість

Celador

TommyVercetti0424

Саша Громов
Хохолох

Vexillum

RON_2001

Ilyushenka

belixil36

Igor_enderman2

KosmosUA

Диса

gregoriy

Shagg_E
Павел Банников
pa3etka_tv
Genad

hamster978
andreytre83

Jesus_Christ

nikl1

RD4shie

Trabi
TheDanWolf

trujilo
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Этот, казалось бы простой скрипт, позволит посидеть в любом транспортном средстве, в том числе в поезде, самолётах и вертолётах. Да, да, мечта детства полетать на коповской вертушке, вертушке Каталины, или на пассажирском самолёте теперь осуществилась! Для этого подойдите как можно ближе к т.с и нажмите tab+t, для выхода из т.с нажмите 1. К сожалению, управлять поездом, самолётами и вертолётами не получится.
Установка всем известна.
Видео:
Видео:
Ну вот и всё!
Приятной игры!
Рекомендовані файли
29 грудня 2021
GTA 3

HQ Original Style Interface для re3
До вашої уваги модифікація, котра замінює інтерфейс re3 (Reverse Engineered Grand Theft Auto III) на високоякісний. Головною метою модифікації є підбір максимально схожих з оригіналом текстур задля збереження оригінального стилю гри. Ця модифікація...
11 березня 2024
GTA 3

Grand Theft Auto III Restyled
Глобальна модифікація для GTA 3, яка містить ряд візуальних змін і доповнень з Liberty City Stories. Доповнення з LCS: Присутній оновлений радар; Присутній оновлений інтерфейс; Оновлено зброю; Радіостанції (частково); Карта в меню гр...
28 квітня 2024
GTA 3

'95 Vapid Huntley Pack
Якось зробив по реквесту щось сильно натхненне Range Rover P38. Вийшло непогано, хоч, як і інші мої машини для GTA III, не зовсім в стилі гри. З особливостей: 2 версії авто; Свої налаштування керування; За замовчуванням, замінює Landstalke...
16 вересня 2024
GTA 3

Freight Train from San Andreas
Freight Train from San Andreas для GTA 3 Цей мод замінює стандартний потяг у GTA Liberty City на вантажний потяг, додаючи реалізму та різноманітності у світ гри. Якщо ви любите моди, які покращують як візуальні, так і ігрові аспекти, цей мод безу...

9
180 kB
10 лютого 2025
GTA 3

Flashback FM Expanded
Коли я був малим, Flashback FM вперше познайомило мене з дивовижним саундтреком до фільму Scarface (1983). Уявіть моє здивування, коли я виріс і дізнався, що Джорджіо Мородер записав вдвічі більше поп-синглів для оригінального альбому! І всі вон...
Коментарі 12