GTA 3 PS2 Mod
Автор:
daser, silent
Докладніше
Контакти автора:
Завантажив:
Розмір:
119.01 Мб
Завантажено:
Завантажень:
5.6K
Всього завантажень: 5683
Унікальних завантажень: 1880
Qwerty239

Гість

Гість

Michael Lopez

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість
Alfredo62MLGPRO

Гість

Гість

Гість

Max Ognev

Гість

Гість

Гість
Cidodjiloc
LunatiKK13

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

ՀայՏղաՀՏ

Гість

Depeche Mode

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

Гість

BuickJack

Гість
San-anderius
lmfar

GTAmer

GTAshnik177
Ще ніхто не оцінив файл
-
28 грудня 2023gta-3-ps2-mod_1703715307_489813.rar
-
yadi.skЗавантажити
Этот мод приближает игру к PS2 версии.
Что нового?
PS2 Поезд метро
PS2 Сентинел
PS2 Иконки оружия
PS2 Додо (с нормальным пропеллером)
PS2 Timecyc и Carcols.dat
PS2 Туман (не такой густой как на ПК)
PS2 Отражения на машинах (более красивые и матовые)
PS2 Дождь и брызги воды
PS2 Загрузочные экраны
PS2 Прицел у оружий
PS2 радиостанция Double Cleff FM (с убранной с ПК версии песней "O mio babbino caro"
Катер "Ghost" теперь синий, а не чёрный
---------------------------------------------
Также я использовал Silent Patch чтобы восстановить эффект света фар и подсветки пикапов.
Смотрим видео:
Рекомендовані файли
17 липня 2024
GTA 3

GTA: Frosted Winter - ReHAMSTERed (2024)
Збірка Grand Theft Auto III: Frosted Winter від HAMSTER978. Основа: офіційна версія з GTAForums з усіма патчами. Особливості збірки: Додано ASI-плагін "PortableGTA", який зберігає збереження в папці з грою, а не в "Документах" ( The Hero ) ...
3 березня 2025
GTA 3

PS2 Particle CFG
Цей мод відновлює всі деталі, які були значно зменшені у версії для ПК, такі як дим від машин, краплі води та багато іншого. Іноді деталі додають речам родзинку, і GTA не виняток. Встановлення просте, просто перемістіть папку "PS2 Particle CFG" в п...
7 березня 2025
GTA 3

Потяг з PS2 версії
Чи знаєте ви, що в потязі на PS2 версії GTA 3 є деталі, яких немає на PC, і навпаки? Цей мод націлений це виправити. Встановлення просте: просто перемістіть папку "PS2 Train" до папки GTA 3 modloader, ви також можете встановити її традиційним спосо...

25
100 kB
14 березня 2025
GTA 3

Essentials Mod Pack
Essentials Mod Pack — це пакет необхідних модів для стабільної роботи GTA 3 та модифікації гри. Цей пакет включає набір модів, які вважаються обов’язковими для коректної роботи GTA 3 та встановлення інших модифікацій. Це перший крок після встанов...
25 січня 2024
GTA 3

Нові значки HD зброї в стилі GTA 3
Доброго часу доби, друзі! Пропоную вам мод Нові іконки зброї в стилі GTA 3. Цей мод замінює стандартні неякісні іконки на нові, причому в оригінальному стилі. Також деякі іконки стали іншими. Приємної гри! ...
25 січня 2024
GTA 3

GTA III, але всі справді ненавидять Клод
Ви коли -небудь відчували нудьгу у своєму житті, граючи в GTA? Ви хочете деякого хаосу у своєму житті? Тоді ви зайшли в потрібне місце для цього! Після того, як ви введете "Killme", всі поблизу в радіусі 100, будуть спрацьовані і спробуєте вбити в...
27 лютого 2024
GTA 3

Скін Франкліна Клінтона з GTA 5
Скін Франкліна Клінтона з GTA 5 для GTA 3 Пам'ятаєте мій скін Майкла Де Санта з GTA 5? І ось, через стільки часу, я все-таки вирішив зробити Франкліна Клінтона з тієї ж гри, але вже як звичайний скін, як текстура для Клода. Звичайний, але якісний р...
17 липня 2024
GTA 3

Пачка стилізованих машин з інших GTA
Я додав ці 4 машини, тому що вони дійсно підходять до цієї гри! Текстури виглядають добре в грі і не виділяються з інших транспортних засобів. Машини: Hermes — З GTA VCS; Sabre — З GTA VC; Z-Type — З GTA 2; Deluxo — З GTA VC. ...
15 серпня 2024
GTA 3

GTA Snow (PS Vita Port)
Цей мод для GTA 3 Vita, для її портованої версії. Він в основному додає снігові текстури до Liberty City. Мод містить модель і текстури Томмі Версетті (як головного героя) та Клода. Пішохід-сутенер замінений, і цього пішохода можна побачити/зустріт...
20 серпня 2024
GTA 3

Графіті на поїздах з PS2 версії
Невеликий мод, який повертає в гру графіті на стіни поїзда з PS2 версії. Змінюються тільки стіни, а інтер'єр залишається таким же, як в ПК версії. Встановлення здійснюється через modloader або IMG Factory. В архіві є дві варіації текстури: з MIP-р...

106
230 kB
9 вересня 2024
GTA 3

Classic Hud PS2 Remaster
Моя спроба відтворити HUD у стилі PS2 шляхом перероблення файлу HUD з мобільної версії. Окрім іконок зброї, також були перероблені мітки на мапі; тепер вони виконані у HD якості. Значки збройового магазину та гаража для мінування були перероблені пі...

458
1 MB
1 листопада 2024
GTA 3

LCHC Radio - GTA 3 Edition
Новий радіо мод. Нова версія LCHC з GTA IV/EFLC з різними треками. Замініть будь-яке радіо, наприклад HEAD.mp3. HC 4 Life! Список треків: Bad Brains — Big Takeover; Bad Brains — Sailin On; Murphys Law — Quest For Herb; Murphys Law — Don...
21
255 MB
1 листопада 2024
GTA 3

GTA 3: Enchanted
Привіт, мене звати Тахмід Фердоус, і я з Бангладеш. Це моя перша опублікована модифікація, і я заздалегідь прошу вибачення, якщо ви зіткнетеся з будь-якими помилками або збоями. Відома проблема - помилка «Unhandled Exception», яка може виникнути під...
16 листопада 2024
GTA 3

Liberty Rock Radio (GTA III Edition)
Liberty Rock Radio для GTA 3. Замініть будь-яке радіо, яке вам подобається! Наприклад, перейменуйте файл як HEAD.mp3 або LIPS.mp3 і помістіть його в вашу аудіо/ папку. Трекліст: ACDC — Whole lotta Rosie The Stooges — down on the street Mo...
52
91 MB
23 грудня 2024
GTA 3

ПК потяг з графіті з PS2
Поїзд у ПК та PS2 версіях трохи різний — ПК версію відрізняє більш висока деталізація, але й у PS2 версії є перевага — поїзд по всій довжині розмальований графіті. Взявши за основу ПК версію, я старанно наніс графіті туди, де вони були у PS2 версії,...

42
224 kB
Коментарі 17