GTA 6
GTA 5
Red Dead Redemption
Red Dead Redemption 2
GTA San Andreas
GTA San Andreas: DE
Red Dead Online
Manhunt 2
Manhunt
Bully
GTA Online
GTA 4
GTA Vice City
GTA Vice City: DE
GTA 3
GTA 3: DE
GTA CTW
GTA VC Stories
GTA LC Stories
GTA 2
GTA 1
Для модмейкерів
Інше
Скін "Hunter"
Новий скін "Мисливець" чудово підійде під атмосферу GTA 3.
Інструкція по монтажу в архіві.
Інструкція по монтажу в архіві.
Категорія:
Розділ:
Автор файлу:
YakorOK
E-mail / сайт:
Розмір файлу:
56.86 Кб
Файл замінює:
-
Дата додавання:
Завантажень:
256
Завантажити файл
Скачать в Telegram
быстро и просто
быстро и просто
-
1437556829_skin-hunter.rarЗавантажити (0.06 MB)Пароль на архив: libertycity
Рекомендуемые файлы
20 лютого 2023
GTA 3
Русифікатор від TS-504 (v. 3.08)
Глобальне виправлення русифікатора версії 3.07. У версії 3.08 виправлені помилки, друкарські помилки, різні різночитання з оригіналом тощо. Початкова версія цієї аматорської локалізації брала в якості основи напрацювання русифікатора від "Фаргуса" ...
22 листопада 2018
GTA 3
Heavy Weapons Sprint
Даний скрипт дозволяє бігати з будь-якою зброєю, крім гранатомета. На відміну від схожого мода, тут все реалізовано без "милиць", тобто через запис безпосередньо на згадку про гру. Цей скрипт був написаний мною з нуля, і перевірено на наявність багів...
5 грудня 2020
GTA 3
GTA 3 - Складання модів (максимально лорно)
УВАГА!!! Усі моди, включені до збирання, належать їх законним авторам. Мною вони лише зібрані докупи, підібрані за сумісністю один з одним і підготовлені для гри. Опис Пак модів для GTA 3, що роблять її приємнішою на вигляд і зручною в деяких е...
19 жовтня 2021
GTA 3
Мод-меню / Внутрішньоігровий трейнер
[ОПИС] Трейнер +15 Про функції нижче, у розділі ВИКОРИСТАННЯ (безсмертя та інше свавілля). Не минуло й 20 років, як я вирішив таки зіграти в GTA III. До цього грав у GTA VC, SA, IV і все було добре. Але проходячи місію віджиланте в 5071 раз я вирі...
6 травня 2017
GTA 3
GTA IV Vehicles Pack для GTA III (beta)
Господа, добрий день. Хочу уявити частину автопарку з GTA IV для GTA III. Це лише beta, наступна частина включатиме весь автопарк, у тому числі й човни. Зміни: -Цілком новий carcols з GTA IV -Handling з GTA IV -Свої колеса у кожного авто -Немає бага...
4 серпня 2020
GTA 3
GTA III - Zombie Mod
GTA 3: Zombie Mod. Автор: ProGamer Перша і єдина на даний момент зомбі-апокаліпсис збірка Grand Theft Auto 3. У цьому моді були змінені заставки (mainsc1, mainsc2, menu, splash1,2,3) на тематику зомбі. Худ і радар теж зазнали зміни. Новий головний ...
14 березня 2016
GTA 3
GTA 3 Alpha/Beta/Mobile
Злий час доби. Спеціально для всіх зробив спробу зібрати складання версій Alpha, Beta, Mobile такими, якими вони мені видаються. В оригінал не грав, не знаю. Цілком можна впізнати. Усі права на всі ресурси належать тим, хто їх зробив. Примітка: ці ве...
16 травня 2021
GTA 3
GTA 3 titles upscaled
Інтроролик GTA 3, збільшений у 2 рази з використанням ІІ. Оригінальний файл було взято з PlayStation версії гри.
13 листопада 2017
GTA 3
Classic AXIS 1.6
Ця модифікація покращує ігровий процес, додаючи покращене пересування камери в GTA 3. Особливості: Можливість рухати камеру. Можливість дати гравцеві рухатися у 4 напрямках. Можливість рухати камеру у машині. Можливість змінити режим кам...
4 червня 2023
GTA 3
GTA Tightened Thrice v1.80
Tightened Thrice це - ремейк мода Toughened , метою обох модів є зробити гру набагато складніше. ПАРОЛЬ ВІД АРХІВУ: Thrice Особливості: Кожна сюжетна місія (включаючи додаткові/побічні місії) була змінена, а в деяких випадках повністю пере...
9 березня 2022
GTA 3
GTA 3 Real Edition 1.0
GTA 3 Real Edition 1.0 Це модифікація оригінальної версії гри. У цьому глобальному моді зібрано найякісніші моделі транспорту, замінено майже всі текстури ігрового простору. Карта ігрового світу залишилася Майже не зміненою, правда додані кілька...
8 березня 2019
GTA 3
Унікальна карта у грі
Опис: При натисканні TAB під час гри показує карту гри. -позиція гравця -Місця збереження -Райони Показує те, що немає на радарі: -спеціальних акторів -пікапи здоров'я, броні, хабарів після проходження фінальної місії: -не виконані люті, і зібрані ...
2 лютого 2018
GTA 3
BurstableTyres
Хочете прострілити колеса машині як у Vice City, але не можете? Цей плагін дає можливість прострілити колеса машині. Установка: - Скинути все з архіву до папки з грою (потрібний Asi Loader). Asi Loader прихований текст https://github.com...
31 січня 2018
GTA 3
Skin and Bones v3.0 (+v2.0)
Нарешті, ви можете використовувати Xbox скіни на PC! Це третя версія моди і в ній виправлено безліч багів і недоліків попередніх версій. Такі як краші, криві анімації та колізія. В архіві також йдуть перетворені Xbox персонажі (з перевернутою ієра...
Коментарі 2