Озвучка Телефонных Миссий (2я Часть) v1.0
Автор:
DevNoBat
Докладніше
Завантажив:
Розмір:
69.00 Мб
Завантажено:
Завантажень:
251
Всього завантажень: 251
Унікальних завантажень: 59
Ще ніхто не оцінив файл
-
dfiles.euЗавантажити
Ну вот, как и обещал, я сделал озвучку телефонных миссий.
Озвучены миссии Марти Чёмкса, Эль-Бурро, Короля Куртни и Ди-Айса (включая второстепенных персонажей Банкира, жену Марти, Карла, корешей Короля Куртни, крики Камикадзе и младшего брата Ди-Айса).
P.S. За ожидание предоставляется BONUS новый Таксофон, новые звуки и музыка. Например падение гильз, дверей гаража, клуба Луиджи, наушников прохожего (ставятся по желанию) итд.
Вы конечно спросите "Чё так долго" я отвечу просто "Лучше поздно чем никогда".
Рекомендовані файли
13 жовтня 2024
GTA 3

Flash FM Alternative Radio (1989) V1.0
Ви завантажили мою альтернативну радіостанцію для GTA 3. Радіо називається Flash FM і включає джингл, рекламну паузу та багато пісень 1989 року. Аддон був зроблений сьогодні і може бути частиною мого фанатського аддону під назвою GTA 3: 1989 із з...

27
109 MB
25 липня 2024
GTA 3

Vapid Peyote [III]
III-Style Peyote для GTA 3. Кабріолет на базі Ford Thunderbird 1-го покоління (1955). Модель повністю зроблена з нуля та конвертована з SA ! Автор: XG417. Версія: v1.0. Особливості: Спеціальний Handling Спеціальні кольори Доступні ...

79
289 kB
26 листопада 2024
GTA 3

Liberty City Classic 2024 v 1.1
будь ласка, подивіться моє відео та поділіться:
[ОНОВЛЕННЯ v1.1] Перш за все, ті, хто завантажив мою гру попередню версію, а тепер я оновив наступним чином: 1. HD карти 2. Немає зайвих 0 у г...
26 березня 2025
GTA 3

Збереження 100%
Пройдено всю гру на 100%. Особливості даного збереження: Без арештів; Без смертей; Без провалів; Без помилок; Не використано чітів; Повністю пройдена гра; Зібрані пакети; Пройдені сутички, стрибки, телефони, RC іграшки та позашляхо...

26
25 kB
Коментарі 13